Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operațiunea Ecaterina Teodoroiu a început!

DCP

"Operațiunea Ecaterina Teodoroiu" constă în anularea tuturor gradelor acordate pe criterii politice sau clientelare precum și prin devoalarea tuturor celor care au acordat sau au primit aceste grade sau distincții militare!

În ultimii ani, aud și citesc, la fel ca și dumneavoastră, despre tot felul de personaje politice și nu numai, mai mult sau mai puțin cunoscute, care beneficiază de grade militare ‎demne de conducători de trupe în războaie. Oameni care nu au fost o zi în viața lor pe front sau nu au comandat unități și mari unități, ci doar și-au dedicat cariera servind interese personale sau de partid, în funcție de contexte și conjuncturi. "Eroi" ai negocierilor obscure și jocurilor de culise dar în niciun caz ai poporului român.

Două dintre personajele împopoțonate cu grade sunt primarul Sectorului 2, Neculai Onțanu, și fostul vicepremier, Gabriel Oprea. Sigur sunteți la curent cu faptul ‎că ambii sunt membri de frunte ai Armatei Române, Neculai Onțanu fiind înaintat în gradul de general-maior - cu două stele în rezervă, iar Gabriel Oprea în gradul de general - cu patru stele în rezervă, deși nimeni nu știe cu siguranță care sunt "meritele deosebite" ale domniilor lor.

‎Mânat de curiozitate și de mari dubii, am depus astăzi în Parlament o interpelare către Ministerul Apărării Naționale, în care am cerut toate documentele și argumentele care au stat la baza deselor avansări ale domnilor Onțanu și Oprea, din anul 2000 și până în prezent.      Mai precis din momentul din care dânșii dețin importante funcții politice.

Aștept cu interes răspunsul instituției, la fel cum cred că îl așteaptă veteranii de război, ofițerii activi și în rezervă care au obținut gradele prin merit și luptătorii de la revoluție. Armata, alături de BOR sau BNR, este o prezență constantă pe primele locuri ale tuturor sondajelor referitoare la instituțiile în care au încredere românii. Cred cu tărie că sunt instituții care țin de esența unei societăți și care nu trebuiesc pervertite sau duse în derizoriu.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.