Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opoziția, atac DUR la adresa Guvernului Tudose: 'Este o galerie de miniştri incompetenţi care astăzi duc România către haos'

Guvern Tudose

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, li s-a adresat, duminică, membrilor Tineretului Naţional Liberal (TNL) şi candidaţilor la conducerea organizaţiei, spunându-le să profite de orice oportunitate pentru a învăţa despre politică şi guvernare, pentru că politica din România are nevoie de competenţă. Buşoi a afirmat că ţara este condusă de „o galerie de miniştri trişti şi incompetenţi”, care sunt dovada că „orice şmecher care ştie să-şi servească şeful de partid în PSD poate ajunge în România secretar de stat sau ministru”.

"Avem nevoie de competenţă în politică şi vreau să vă încurajaţi să dezvoltaţi această competenţă. O şcoală bine făcută, implicare, folosirea fiecărei oportunităţi, fiecărui training, fiecărei şcoli de vară, pentru a învăţa ceva despre politică, despre guvernare, despre societate. Pentru că ceea ce văd astăzi românii şi ceea ce trebuie să schimbăm noi în România este o profundă incompetenţă. Este o galerie de miniştri trişti şi incompetenţi care astăzi duc România către haos”, a declarat Cristian Buşoi la Congresul TNL, potrivit News.ro.

Citește și: Cozmin Gușă, dezvăluiri incendiare despre 'Grupul de la Cluj': Ce reprezintă, de fapt și cine este liderul grupului

Preşedintele PNL Bucureşti a adăugat că PSD a arătat că oricine care ştie să-şi servească şeful de partid poate avea o funcţie înaltă în stat.

"Poate un lucru cel puţin la fel de grav cu minciuna pensiilor şi salariilor care a dezvoltat-o PSD, este ideea că orice politruc din judeţul de baştină a unui lider PSD, orice baron local, orice şmecher care ştie să-şi servească şeful de partid în PSD poate ajunge în România secretar de stat sau ministru. Iar acesta este un alt lucru descurajant pentru tinerii acestei ţări, pentru că nu mai înţeleg unde este locul meritocraţiei şi competenţei în politică”, a mai spus Buşoi.

El şi-a încheiat discursul cu un îndemn pentru TNL: „Învăţaţi să aduceţi voturi pentru PNL. Este singura măsură reală a succesului în politică”.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.