Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opoziția joacă tare în Senat: 'Codul fiscal, un copy-paste prost'

senat

Senatorul PNL Marinica Dinca a declarat, luni, in plenul Senatului, la dezbaterea privind noul Cod Fiscal si noul Cod de Procedura fiscala, ca proiectul Guvernului este 'un copy-paste prost'.

"Codul Fiscal este fara viziune pentru ca nu duce nicaieri, vom avea mai multi someri si taxe mai multe si un nivel de trai mai scazut si vom avea un consum si mai mic decat acum. Codul Fiscal este nelegitim, in noiembrie 2014 peste 6 milioane de romani au votat pentru programul politic si economic al dlui Iohannis asa ca personal ii cer sa retraga acest Cod Fiscal. Codul Fiscal este impotriva romanilor, este un cod fiscal pervers si mincinos, va inchide si mai multe societati comerciale.

Din punctul meu de vedere este un copy-paste prost. Il indemn pe Ponta sa copieze toata propunerea noastra pe tot ce inseamna politica fiscala, a facut-o din bucatele, prost, si sper sa duca plagiatul pana la capat.

Este un proiect mincinos, Victor Ponta a spus ca impozitul pe dividente nu va mai fi, acum vedem ca exista, Supraacciza exista, nu va fi scoasa, iar minciuna. Se minte ca se reduc taxele, dar impozitul pe teren e marit cu pana la 100%, impozitul pe autoturisme cu pana la 80%.

Este un cod pervers", a declarat Marinica Dinca in plenul Senatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.