Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opoziţia din PSD se REVOLTĂ la adresa Guvernului: 'Sunt SINCOPE'

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Opoziţia din PSD se revoltă la adresa Guvernului Mihai Tudose şi critică dur măsurile luate de către Executiv. Decizia celor din Palatul Victoria de a face o adevărată revoluţie fiscală nu e deloc pe placul fostului ministru de Finanţe, Eugen Teodorovici. În direct la Antena 3, acesta a pus la colţ hotărârile oamenilor lui Tudose şi a arătat ce greşeli face Executivul.

Citeşte şi: Udrea RUPE TĂCEREA: 'Coldea şi Maior au implementat statul paralel cu ajutorul CIA' /VIDEO

"Ca ministru de Finanţe sau ca premier trebuie să iei în seamă ce spun experţii. Nu există la nivel de minister expertiză ca la Consiliul Fiscal. Nu te poţi impune în piaţă, ea trebuie să fie liberă. Impuneri erau înainte de 1989. E de bun simţ să nu ceri patronilor să nu scadă salariile. Nu poţi să le impui privaţilor salariul minim pe economie. Aşa trebuie să fie, piaţa să fie corectă.

Citeşte şi: Magistraţii ÎCCJ aruncă BOMBA: 'Dan Şova a continuat 'voit şi conştient' activitatea infracţională' (motivare)

Fondurile europene vin doar pe planurile din 2014. Sunt o serie întreagă de sincope. Nu cred în ceea ce vrea Guvernul să legifereze prin Ordonanţă de urgenţă. Nu cred că aceste modificări făcute pe grabă vor fi cele mai bune. Nici colectările nu merg", a tunat Teodorovici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.