Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oprea îl lasă pe Ponta în ofsaid în scandalul salariilor demnitarilor

Vicepremierul Gabriel Oprea dă noi detalii despre majorarea salariilor demnitarilor, subiect care a stârnit un scandal între premierul Victor Ponta şi preşedintele Klaus Iohannis. După ce Iohannis a anunţat public că susţine majorarea salariilor, iar premierul interimar de la acel moment, Gabriel Oprea, a "dat drumul" proiectului în Guvern. Ulterior, premierul Ponta a denunţat o înţelegere între Iohannis şi Oprea şi a declarat că nu este de acord cu majorarea salariilor demnitarilor înainte de salariilor bugetarilor de rând.

Vezi şi: Victor Ponta, intervenție BOMBĂ la TV: Îl face praf pe Oprea și nu mai mărește salariile / VIDEO

Într-un interviu la Realitatea TV, Oprea a reafirmat că Ponta şi Iohannis aveau deja o înţelegere pe acest domeniu, dar până la urmă a intervenit "o lipsă de comunicare între palate".

"Este un proiect făcut de Guvernul României, la iniţiativa lui Victor Ponta. Ştiu că s-a pus de acord şi cu domnul Iohannis. Poate a fost o lipsă de comunicare între palate. L-am informat pe domnul Victor Ponta că urma să treacă această lege şi am stabilit următorul lucru. Mi-a spus 'Gabi, fii puţin atent. S-ar putea să fie o capcană politică. S-ar putea ca domnul preşedinte să nu o susţină.' Şi am stabilit că dacă şi Administraţia Prezidenţială susţine această lege, o publicăm în Monitorul Oficial. Dacă nu, nu o mai publicăm. Cred că restul este politică, nu aş mai vrea să continui pe tema asta", a declarat Oprea.

"Domnul Rareş Bogdan, mi-aţi spus că vin la o emisiune de vacanţă. Sunteţi prea serios. Pot să mă arunc în piscină?", a mai spun liderul UNPR, după ce Rareş Bogdan a încercat să insiste pe acest subiect.

Vezi şi: Oprea, replică acidă pentru Ponta: Mărirea salariilor demnitarilor - ideea lui Ponta

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.