Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Orăşelul lui Moş Crăciun' din Parcul Lumea Copiilor se deschide mâine. Mari artişti, la inaugurare

mos craciun

Veşti bune pentru părinţi şi pentru copii! Mâine, 24 noiembrie, se deschide mult aşteptatul Orăşel al lui Moş Crăciun din parcul Lumea Copiilor. Evenimentul va avea loc în sectorul 4 al Capitalei, la ora 17. Ana Lesko, Amna, Claudia Pavel, Mirabela Dauer, Corina Chiriac vor cânta în deschidere.

Îmbrăcat în haine de sărbătoare, luminat de mii de beculețe colorate, care se vor aprinde mâine seară și  de un brad înalt de 12 metri, ales special pentru sărbătorile din acest an, Parcul Lumea Copiilor va deveni “Orășelul lui Moș Crăciun”.

Super concerte în aer liber, concursuri cu zeci de premii, tombole, invitați surpriză, patinoar, carusele, trenulețe, căsuța lui Moș Crcăciun, toate acestea sunt pregătite pentru cei care vor dori să-și petreacă timpul liber în așteptarea Sărbătorilor în parcul Lumea Copiilor.

Serile de spectacole vor fi deschise mâine seară de copiii ansamblului folcloric, Plai Românesc al  Centrului Cultural European și de Tineret pentru UNESCO, “Nicolae Bălcescu”, urmați de talentații elevi ai Colegiului Național “Dinu Lipatti”, care vor susține un recital din repertoriul internațional dedicat sărbătorilor de iarnă, Apoi atmosfera va fi întreținută de unele dintre cele mai în vogă artiste, precum Ana Lesko, Amna sau Claudia Pavel. Distracția va continua sâmbătă și duminică, când pe scenă vor urca Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Dj Rinno&Silvia.

Tot mâine seară se va deschide și Târgul de Crăciun, la care vizitatorii vor găsi aproape 50 de căsuțe cu ornamente de sezon, globuri, ghirlande, produse de artizanat și fel de fel de bunătăți la tot pasul, dulciuri de casă, cozonaci.

Citeşte şi: A MURIT Stela Popescu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.