Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban anunţă când se va finaliza al doilea gard de la frontieră

Ungaria va finaliza cea de-a doua linie a gardului de la frontiera cu Serbia până la sfârşitul lunii mai, ceea ce îi va permite să prevină orice nou val de migraţie dinspre Turcia, a declarat vineri prim-ministrul Viktor Orban, la postul public de radio, transmit Reuters şi MTI, conform agerpres.

'Locuitorii Austriei şi Germaniei pot dormi liniştiţi pentru că Ungaria va proteja graniţele externe ale Uniunii Europene', a afirmat Orban la Radio Kossuth.

Premiera mondiala: un fluviu devine ființă!/ VIDEO

Potrivit şefului guvernului de la Budapesta, Uniunea Europeană a comis o greşeală bazându-se exclusiv pe Turcia pentru stoparea migraţiei, în timp ce critica Ankara.

'Cu certitudine, nu este o politică inteligentă să ne plasăm toată siguranţa în mâinile turcilor şi, în acelaşi timp, să continuăm să-i sâcâim, să-i criticăm pentru că nu sunt suficient de democraţi (...) şi să generăm conflicte cu ei', a declarat Viktor Orban.

El a afirmat că astfel se explică de ce a cerut anterior construirea 'cu toată forţa' de garduri la frontiere cât timp acordul cu Turcia cu privire la stoparea migraţiei era în vigoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.