Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban anunţă schimbările pregătite pentru PNL: 'Va fi un partid foarte diferit de ceea ce este acum'

orban

Liberalul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Iaşi, că dacă va fi ales preşedinte al Partidului Naţional Liberal va transforma formaţiunea politică "într-un partid foarte prezent".

Aflat la Iaşi în campanie electorală pentru alegerile interne ale PNL, Ludovic Orban a declarat că va fi ales preşedinte va schimba stilul de conducere al formaţiunii politice. Totodată, fostul deputat promite că va face din PNL "un partid cu iniţiativă care să nu mai aştepte ca alţi competitori politici să impună teme de dezbatere".

Vezi şi: Dragnea vrea revoluţie în administraţiile locale: Primarii, liber la spart puşculiţa

Vezi şi: CUTREMUR în ALDE: Daniel Constantin ar putea să-și piardă funcția de ministru al Mediului / SURSE

"Va fi un partid foarte diferit de ceea ce este acum. În primul rând va fi un partid prezent. Un partid ale căror decizii vor fi fundamentate pe analiză, pe cercetări. Un partid ale căror decizii vor fi luate în mod democratic, cu o largă consultare a membrilor de partid, a organizaţiilor locale şi judeţene. Evident, voi schimba stilul de conducere al partidului. Voi creşte ritmul partidului. Va fi foarte diferit faţă de ce a fost până acum. Nu în ultimul rând voi schimba comunicatorii. De asemenea, veţi vedea poziţionări clare pe tot ce înseamnă subiecte aflate în dezbatere. Nu în ultimul rând, vreau să creez un partid cu iniţiativă care să facă teme, nu să fie reactiv. PNL nu trebuie să aştepte ca alţi competitori să aibă iniţiativa. PNL va avea ce are nevoie după congres", a afirmat Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.