Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban, aplaudat cu entuziasm după un ATAC la Cioloş: 'Există mii de Dacieni Cioloşi în PNL'

orban

Ludovic Orban şi-a atras aplauze furtunoase din partea miilor de delegaţi de la Congresul PNL, după ce l-a atacat direct pe Dacian Cioloş. Candidat la preşedinţia partidului, Orban le-a promis colegilor de partid că nu vor mai există "stranieri" paraşutaţi fără să merite.

"Niciun stranier pe o functie pe care PNL poate sa depuna candidat sau sa numeasca, in locul celor merituosi din PNL. Chiar daca l-ar chema Dacian. Exista mii de Dacieni Ciolosi in PNL, care nu au avut norocul lui sa fie sprijiniti ca ministru, comisar european, prim-ministru si el sa nu vina in PNL, sa se intoarca cu spatele la noi. Acesti Dacieni Ciolosi care nu au avut acest noroc sunt in PNL, alaturi de noi, si sa dea Dumnezeu sa ii putem scoate la suprafata", a declarat Ludovic Orban.

Vezi şi: CHEIA bătăliei pentru preluarea Palatului Victoria

Vezi și: S-a AFLAT: Ce va conține, de fapt, MOȚIUNEA împotriva guvernului Sorin Grindeanu

Orban a avertizat că ştie cine din PNL face blaturi cu PSD şi nu va mai permite aşa ceva. "Cine vrea sa lupte alaturi de noi il asteptam. Cine nu vrea sa lupte o sa ramana mai in spate", a precizat liberalul.

"Niciun Agamita Dandanache trimis de centru sa candideze in vreo filiala. Va promit, va garantez!", a mai afirmat Orban. Acesta a mai precizat că în PNL nu va exista delic de opinie.

În privinţa crizei din PSD, Ludovic Orban a afirmat că PNL nu trebuie să se alieze cu nicio tabără, într-un USL 2, ci să militeze pentru alegeri anticipate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.