Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban-Cîțu, pe modelul Becali-Dragomir: 'Nu a fost în niciun caz o jignire. I-am spus că e nesimţit!'

Inquam Photos / Octav Ganea
orban citu

Pe modelul Becali-Dragomir (Becali: „M-am certat și cu Mitică Dragomir, dar fără jigniri. El m-a făcut oligofren, eu l-am făcut zdreanță, dar nu ne-am insultat.”), Ludovic Orban și Florin Cîțu au avut un schimb de replici după ședința solemnă a Parlamentului, miercuri seara. Fostul președinte al PNL dezvăluie ce i-a spus actualului președinte al partidului.

Deputatul Ludovic Orban, liderul Forţei Dreptei, care l-a acuzat pe preşedintele Senatului, liderului PNL Florin Cîţu, după şedinţa solemnă a Parlamentului de miercuri, că nu i-a dat cuvântul din partea grupului independenţilor, preferând-o pe senatoarea Diana Şoşoacă, a declarat într-o intervenţie la Digi24 că l-a făcut ”nesimţit” pe preşedintele PNL şi că s-a enervat şi mai tare în momentul în care Florin Cîţu nu a recunoscut că nu i-a dat cuvântul.

”L-am apelat cu un apelativ, care nu a fost în niciun caz o jignire. I-am spus că e nesimţit!”, a afirmat fostul preşedinte liberal, potrivit news.ro.

Ludovic Orban a mai arătat că s-a enervat şi mai tare în momentul în care Florin Cîţu nu a recunoscut că nu i-a dat cuvântul.

”Asta m-a enervat şi mai rău. În stilul lui caracteristic a zis că n-a văzut că am cerut cuvântul. E o minciună, vă daţi seama. Bunul simţ trebuia să-l determine să-mi acorde cuvântul. Am reproşat că i-a dat cuvântul senatorului Şoşoacă. Să dai cuvântul unei persoane care este ostilă apartenenţei noastre la Uniunea Europeană, care până la urmă face rău inclusiv imaginii României la nivel european, în loc să-i dai cuvântul unui coleg pro-european convins şi care, culmea, care chiar avea ce să spună”, a spus Orban.

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban a fost nemulţumit, miercuri, că nu i s-a acordat cuvântul în cadrul şedinţei de plen comun pentru aniversarea a 15 ani de la aderarea la Uniunea Europeană.

Acesta i-a reproşat în termeni duri lui Florin Cîţu, care a condus şedinţa, că, din partea parlamentarilor neafiliaţi, i-a dat cuvântul senatoarei Diana Şoşoacă.

La finalul şedinţei solemne comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului consacrată aniversării a 15 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, care a fost condusă de către Florin Cîţu în calitate de preşedinte al Senatului, Ludovic Orban i-a reproşat lui Florin Cîţu că-şi bate joc de o şedinţă festivă.

”Cum să-i dai cuvântul lui Şoşoacă în locul meu?”, i-a reproşat Orban lui Cîţu, au relatat surse martore la momentul din plenul Parlamentului.

La incident au asistat o parte din miniştri şi Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.