Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban: Sondajele lui Pieleanu şi Palada sunt făcute în baie; IMAS - singurul sondaj independent

ludovic orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat joi seara, la Deva, sondajele apărute în spaţiul public în ultima vreme, apreciind că singurul care reflectă realitatea politică este cel realizat de IMAS. În opinia sa, celelalte sondaje ar fi fost 'plătite' de PSD iar sondajul IMAS ar fi primul realizat fără o comandă politică.

"Atât sondajele lui Pieleanu, cât şi sondajele lui Palada sunt sondaje făcute în baie. Sunt sondaje plătite de PSD, care nu reflectă realitatea. Sondajul IMAS este primul sondaj independent, realizat fără comandă politică, n-avem nicio legătură ca partid. Este pur şi simplu un sondaj independent, care reflectă realitatea politică. Realitatea politică este clară, aşa cum se vede cu ochiul liber - trăiţi între oameni, vedeţi foarte mulţi oameni care au votat cu PSD-ul, care au crezut în PSD şi care astăzi sunt dezamăgiţi. PSD-ul coboară şi PNL creşte. Acest trend este clar şi precis, nu există niciun fel de dubiu", a spus preşedintele PNL.

De altfel, Ludovic Orban a comentat şi miercuri, pe pagina sa de socializare, că sondajul IMAS arată că PSD a scăzut sub 40% (38,8%), iar PNL a crescut la peste 30% (30,9%). Preşedintele PNL a fost prezent joi seara la Deva, unde a participat la festivitatea de lansare a candidatului partidului, Florin Oancea, în cursa electorală pentru funcţia de primar al municipiului la alegerile parţiale din 5 noiembrie. Cu acest prilej, Orban a afirmat că PSD nu a reuşit să câştige prin vot Primăria Deva şi i-a îndemnat pe liberali să se mobilizeze la vot.

În ceea ce îl priveşte pe candidatul PNL, Ludovic Orban a precizat că acesta are deja experienţă în administraţie, Oancea îndeplinind, timp de mai mulţi ani, funcţia de viceprimar al oraşului. "Este un om dedicat, care ştie să renunţe la tabieturile şi plăcerile vieţii pentru a se dedica celorlalţi oameni. Nu sunt mulţi oameni care sunt astfel, care să aibă capacitatea să renunţe la sine pentru a-şi dedica timpul şi energia pentru a rezolva problemele celor din jur. (...) Nu trebuie să se alfabetizeze la primărie, pentru că ştie despre ce este vorba", a spus Ludovic Orban, conform Agerpres.

Candidatul PNL, Florin Oancea, este susţinut în campanie de alianţa Polul Naţional Ecologist (PRM şi PER) şi de PSRO, preşedintele filialei locale fiind actualul viceprimar al municipiului Deva.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.