Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban, un sofer ghinionist. Istoricul numeroaselor sale accidente

sofer

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban pare a fi un sofer ghinionist daca ne uitam la numarul mare de accidente in care a fost implicat.

Sambata la plecarea de la Iasi, masina lui Orban s-a rasturnat la propriu cu rotile in sus. De aceasta data putem spune ca liderul deputatilor PNL a avut noroc, scapand nevatamat din aceasta intamplare.

Insa Orban nu este la primul accident. In octombrie 2003, vicepresedintele PNL s-a rasturnat cu masina intr-un sant, in comuna constanteana Poarta Alba. Se pare ca accidentul s-a produs din cauza exploziei unui pneu.

Apoi, trei ani mai tarziu, in aprilie 2006, pe vremea cand Orban era viceprimar al Capitalei, masina condusa de el a fost lovita de un tramvai, in Bucuresti. Politistii au stabilit ca accidentul nu s-a produs din vina lui Orban.

In anul 2007, cand era Ministrul Transporturilor, a produs nu unul ci 2 accidente. In luna martie, Ludovic Orban a avariat usor trei autoturisme parcate in fata prefecturii Capitalei. Orban ar fi comis accidentul pentru ca vorbea la telefonul mobil in timp ce incerca sa parcheze masina.

In decembrie 2007 Ludovic Orban a ramas fara carnet dupa ce a fost implicat intr-un accident si a parasit locul faptei prezentandu-se la Politie dupa aproape 30 de ore. Atunci, tot in Bucuresti, Orban a pierdut controlul masinii si a lovit o alta masina oprita pe marginea drumului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.