Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oreste DEZVĂLUIE: 'Cine este președintele implicat în scandalul Black Cube'

oreste

Scandalul Black Cube continuă să facă valuri. Oreste Teodorescu a desfăcut, pe site-ul său, Codulluioreste.ro, ițele poveștii "Black Cube".

"Efectele cazului Black Cube au cauzele ascunse intr-un alt scandal, care astazi pare a fi uitat…Dar, nu-i nimic, printr-un minim efort de concentrare, sa ne reamintim de misterioasele poze de la Paris, in care au fost surprinse deja celebrele Alina Bica si Elena Udrea…Atunci, presdintele Traian Basescu si-a pierdut controlul si intr-un acces de isterie a inceput un atac marsav la Kovesi si Coldea. Furia lui Basescu era alimentata si de certitidinea ca institutiile de forta ale statului au realizat ca misteriosul protector si sustinator al Mafiei, nu era altul decat el, simbolul luptei anticoruptie. Privind ingandurat cum se plimbau la brat prin Place Pigale, cele doua orfeline, una cocotata in fruntea DIICOT, iar cealalta visand sa ajunga Presedintele Romaniei, abilul matelot initiat in KGB, in 1984, la Anvers a realizat ca zilele lui de glorie sunt amenintate de dezvaluiri si anchete care l-ar putea scoate din istorie, bagandu-l direct la puscarie. Si atunci, in mintea lui diabolica a rasarit un gand sofisticat, dar atat de specific fostilor securisti/spioni initiati in Maskirovska.

Prima incercare de compromitere a reprezentatilor DNA si SRI a fost legata de un interviu acordat de un fost angajat al ambasadei americane, White Darren Terrel, asociat cu Adrian Sarbu in firma American Security Consultants SRL, in care sunt aduse critici contondente procurorilor DNA si este combatuta lupta anti coruptie, incercandu-se demonstrarea ca actiuniile coordonate de SRI si DNA sunt, de fapt expresii ale politiei politice. Fostul manager al PRO TV, Adrian Sarbu era direct interesat sa aplice o lovitura cat mai fatala oamenilor legii, intrucat procurorii au dispus masura secestrului asigurator pe actiunile sale, pana la concurenta sumei de 43.500.000 de euro, in vederea recuperarii pagubelor cauzate prin diverse infractiuni.

Citește și: Traian Băsescu i-a prins pe cei de la PNL și PSD: 'Degeaba eşti mare dacă eşti prost' / FOTO

Traian Basesecu ajunge la o intelegere cu Adrian Sarbu, si intrucat aveau acelasi interes de a compromite demersul Justitiei, se naste un prim scenariu ce avea sa anunte marele caz Black Cube. La numai doua luni dupa ce infiinteaza alaturi de Sarbu, compania American Security Consultants SRL, in 2013, White a fost concediat din pozitia pe care o ocupa in dispozitivul de securitate al Ambasadei Americane, finnd acuzat printre altele si de acte de pedofilie si pornografie infantila. E important sa retinem acest aspect, intru cat, ceva mai tarziu, printre finantatorii Black Cube, alaturi de Adamescu, apare si Adrian Sarbu…dar sa mai zabovim putin asupra primei incercari de compromitere a demersului anticoruptie, al carei autor moral este nimeni altul decat fostul presedinte Basescu.

Ideea de a o compromite pe Kovesi in presa internationala si prin profesionisti mondiali ai inteligenece-ului, prinde si mai mult contur in minitile celor speriati ca vor infunda puscaria pentru infractiunile lor. Basescu asista deja cum amantei sale ii apar dosare grele, Adamescu si Sarbu sunt trimisi in judecata, Alina Bica este deconspirata in celebrul caz al retrocedarilor frauduloase ale ANRP si atunci in mintea diabolica a kaghebistului infloreste o idee aparent geniala.

Si intrucat, tinta grupului infractional coordonat de fostul presedinte ale statului, este formata din Kovesi, Coldea, Hellvig si Iohannis, apare pe firmament fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir, amic la catarama cu Bica si cu Udrea, care pe langa faptul ca a strans banii pentru firma israleliana, a avut si misiunea de-al minti pe Dan Zorella ca actiunea face parte dintr-un scenariu aprobat la cel mai inalt nivel.

Unul dintre capitolele discutate de Dragomir cu Zorella a fost ca materiale compromitatoare despre Kovesi sa apara in presa internationala. Afacerea de spionare a sefei DNA este brusc intrerupta de catre ofiterii SRI si procurorii DNA, israelienii sunt arestati, Daniel Dragomir, fostul angajat SRI este trimis in fata magistratilor. Gruparea condusa de Basescu pare in impas, insa apare imediat ca solutie salvatoare teza „idiotului util”, astfel incat Sebastian Ghita este insarcinat sa propage prin instrumentele mediatice pe care le detine tot sirul de acuze impotriva sefei DNA. La aceasta actiune participa din plin si ceilalti moguli afectati de lupta anticoruptie: Dan Grigore Adamescu, Adrian Sarbu, Cristian Burci.

Ideea pe care vor s-o insurubeze in constiinta publica, acesti infractori disperati ca se scurteaza latul in jurul propriilor gaturi, este ca de fapt autorii morali ai scandalului Black Cube sunt Edward Hellvig, directorul SRI si Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, si ca, vezi Doamne, ei au nascocit aceasta cale oculta de a se debarasa de Kovesi si Coldea…", a scris Oreste pe blog-ul s[u.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.