Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oreste Teodorescu: 'Dragnea deconspiră adevăratul plan al urmăriților și condamnaților penal'

oreste

Celebrul Oreste Teodorescu avertizează despre ”planurile nespuse” ale lui Liviu Dragnea. Oreste e de părere că prin numirile făcute în Guvern, Dragnea are avea un plan asemănător ca semnificație cu cel din „mațea neagră”.

Prin numirea la Justitie a caratorului pustilor de vanatoare ale lui Adrian Năstase, Dragnea deconspira adevaratul plan al urmaritilor si condamnatilor penal, de amputare a Codului Penal, prin introducerea legii amnistierii si gratierii si dezincriminarea conflictului de interese. Aceasta obsesie compulsiva, a compromis pleiade de jurnalisti/gornisti de la Antenele lui Voiculescu si de la cotetul otevist al lui Ghita, fugarul, RTV, incepand cu 2013, cand a fost declansat razboiul total impotriva Justitiei.

Majoritatea USL-ista de atunci, penetrata ca un sweitzer, de agenti moscoviti, fosti comunisti slavofili, anti-occidentali si mai ales anti-americani, aflati pe lista prietenilor ideologului Kremlinului, Alexandr Dughin, a devenit celebra in toata presa internationala, prin Martea Neagra, ziua in care parlamentarii romani, prin coada de topor numita Florin Iordache, au introdus, pe sustache, un pachet de legi impotriva Statului de Drept.

Citește și: De ce nu ține Klaus Iohannis nici un fel de aparatură tehnică în biroul prezidențial

Ne amintim, cat de ferme si rapide au fost comunicatele ambasadelor Germaniei, Franței, Olandei și Marii Britanii, care au condamnat la unison decizia unor politruci de a destructura independenta Justitiei fata de ingerinta partidelor politice, fapt dezavuat de toata lumea civilizata. Pana si grupul socialistilor europeni, prin vocea lui Hannes Svoboda, a criticat foarte dur încalcarea valorilor europene de catre Parlamentul României.

La nici trei ani de la fatidica Martea Neagra, liderul absolut al PSD, Liviu Dragnea il instaleaza la Ministerul de Justitie pe acelasi sabotor al Statului, Florin Iordache, care alaturi de rozaliul Viorel Hrebenciuc si strategul manipulator Sebastian Ghiță, a creat scandalul international din 2013, prin fortarea votarii in Parlament a pachetului de legi care sa le salveze piele batrane si ridate, tuturor penalilor din aceste famiglii mafiote, denumite pe nedrept, partide politice.

Citește și: Ultima NEBUNIE a lui Donald Trump: Omul care anunță președinții încă din 1957 a fost DEMIS / VIDEO

La ce ne putem astepta astazi cand, ordonanta obedienta si depersonalizata a lui Liviu Dragnea a declarat din fotoliul de ministru al Justitiei, ca vede oportuna o lege a amnistierii si gratierii si ca va introduce un control mai amanuntit la DNA ?

Divizia de propaganda a cartelului mafiot din care fac parte donii politici, Traian Băsescu, Elena Udrea, Florin Iordache, Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu, toaca de dimineata pana seara elucubratiile infantile ale urmaritului de politiei, fugarul Ghita, atacand grosolan toate principiile care postuleaza independenta actului de justitie fata de interesele partidelor politice.

Citește și: Au pus GPS la vaci pentru ca turiștii să nu mai fie deranjați / VIDEO

Profitand de apatia populara si beneficiind de trusturi media specializate in manipulare si dezinformare, urmaritii si condamnatii penali pentru acte de coruptie, prin aceasta caricatura sinistra, Florin Iordache au si introdus in Parlament articolele care sa modifice Codul Penal, obligandu-l pe presedintele Iohannis, la o reactie institutionala foarte dura, numind Legea, o catastrofa!

Intelegem de aici, ca de fapt, Dragnea and co., odata cocotati pe jiltul Puterii, in loc sa se preocupe de actul de guvernare, prin respectarea promisiunilior din faraonicul program elaborat de ilustrisimul, generalisimul, Demiurgul de la Teleorman, au inceput razboiul pentru destructurarea Statului de Drept.

Citește și: S-a găsit unguentul eficace împotriva maladiei Lyme

Componenta toxica de conserve kaghebiste, dublata de armatele de fosti securisti ceausisti, cu ample conexiuni in zonele economice se manifesta deplin in toate deciziile PSD-ALDE, concentrandu-se pe asaltul final impotriva DNA si SRI, institutiile de forta ale statului Roman, care au colaborat la prinderea, acuzarea si condamnarea unor politicieni corupti, de la toate partidele politice.

In aceste conditii, la orizontul si asa ingust al politicii dambovitene, se prefigureaza norii negri ai unui razboi, din ce in ce mai fierbinte, purtat cu toate resursele, intre institutiile Statului de Drept, si Divizia Fantomelor Securiste, care au parazitat Romania, timp de 27 de ani.

Citește și: Vine marea amnistie fiscala!

In conditiile in care, Putin joaca o carte foarte ofensiva impotriva Romaniei si Poloniei, gazdele scutului anti-racheta american, iar slavofilii din PSD-ALDE, au inceput deja un atac concertat impotriva Ambasadei SUA si a Cancelariei Germaniei, ne putem astepta la coliziuni sangeroase…iar lipsa unei opozitii politice, pro-atlantiste, care sa echilibreze pofta lui Dragnea, de a ne arunca in bratele rusilor, va fragilizia cu siguranta, sansele statului de a-si mentine statutul european si parteneriatul militar cu NATO.

Anul 2017 va fi unul de foc din punct de vedere al confruntarilor politice dintre presedintele pro european si atlantist, Klaus Iohannis si blocul cu majoritate parlamentara, calauzit de idealuri mult mai apropiate de Kremlin, coordonat tovaraseste de tandemul Dragnea-Tariceanu. Propaganda si persuadarea mascata vor invada spatiul mediatic, tulburand, confuzand si mai tare populatia, insa abuzurile si esecurile acestui guvern mediocru, vor tensiona categoriile educate si partea de societate liberala, care se va intoarce la protestele de strada.

Citește și: Angelina Jolie și Brad Pitt divorțează cu un judecător…PRIVAT

Nu stiu de ce, dar de la o vreme incoace, imi tot rasuna in minte fraza: ” The winter is coming!„, e mesajul postate pe site-ul codulluioreste.ro de către Oreste Teodorescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.