Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizaţia PNL Hunedoara îşi propune să obţină trei mandate de deputat şi unul de senator

PNL

Organizaţia judeţeană PNL Hunedoara îşi propune să obţină la alegerile parlamentare din decembrie 'cel puţin' trei mandate de deputat şi unul de senator, a declarat miercuri preşedintele interimar al filialei, Florin Roman, după depunerea listelor de candidaţi la Biroul Electoral Judeţean Hunedoara. 'Ne-am propus să obţinem cel puţin trei deputaţi şi un senator. Din perspectiva rezultatelor pe care le-am obţinut la alegerile locale, acest lucru este perfect posibil. Avem cea mai bună echipă de candidaţi, o echipă nouă în proporţie de 75 la sută. O echipă care are şi experienţă prin prezenţa doamnei Hărău (Carmen Hărău, actual deputat PNL, n.r.), o echipă care respectă la momentul depunerii candidaturilor toate criteriile de integritate', a afirmat preşedintele interimar al PNL Hunedoara.

Acesta a subliniat faptul că toţi candidaţii se bucură de susţinerea 'unui partid puternic', dar şi de cea a primarului din Deva, Mircia Muntean (PSRO). 'Practic, cu puţină muncă şi cu puţină organizare sunt convins că vom putea să-i convingem pe locuitorii judeţului că important este ca Hunedoara să rămână în Transilvania, în Ardeal, lângă Alba, lângă Arad, lângă Timiş, lângă tot ce înseamnă dezvoltare şi să nu fugă, prin vot, lângă Teleormanul lui Dragnea', a arătat Roman. Lista pentru Senat a PNL Hunedoara este deschisă de către actualul deputat liberal Carmen Hărău, urmată de Adrian David, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara şi de consilierul judeţean Ioan Dorin Petrui. Lista este completată de Constantin Lupu şi Vasilică Potecă, secretarul PNL Hunedoara.

La Camera Deputaţilor, primul loc pe lista de candidaţi este ocupat de Lucian Heiuş, fost director al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Timiş. El este urmat de către Dorin Gligor, fost vicepreşedinte al CJ Hunedoara, Marcel Goia, actualul primar al oraşului Haţeg, Oana Frânc, consilier local şi purtător de cuvânt al PNL Hunedoara, Valeriu Butulescu, scriitor, Lucian Gherman. Ultimele două poziţii sunt ocupate de Ovidiu Furdui, primarul comunei Crişcior, şi de Mihai Gabriel Irimie, preşedintele interimar al PNL Deva şi primar al comunei Şoimuş. Carmen Hărău este singurul parlamentar liberal din Hunedoara care se mai regăseşte pe lista de candidaturi a organizaţiei judeţene la alegerile din decembrie, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.