Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oscar Pistorius a părăsit spitalul

Oscar-Pistorius

Campionul paralimpic sud-african Oscar Pistorius, care ispășește o pedeapsă de 6 ani închisoare pentru uciderea prietenei sale, a părăsit vineri spitalul din Pretoria unde a fost internat în cursul nopții de joi, după ce a acuzat dureri în piept. ''El a părăsit spitalul și s-a întors în închisoare'', a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al serviciilor penitenciare, Logan Maistry.

Potrivit site-ului sud-african News24, Oscar Pistorius s-a plâns de dureri în piept și a fost transportat joi cu ambulanța de la închisoarea Atteridgeville (vestul Pretoriei) la un spital din capitală. Logan Maistry a refuzat însă să vorbească despre starea de sănătate a prizonierului.

Oscar Pistorius, 30 ani, a fost condamnat la 6 ani închisoare pentru uciderea în 2013 a prietenei sale, top modelul Reeva Steenkamp. Atletul paralimpic a intrat în legenda sportivă aliniindu-se alături de sportivi valizi în proba de 400 m la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, o premieră pentru o persoană cu ambele picioare amputate. El va putea depune cerere de eliberare condiționată în iulie 2019, după ce își va ispăși jumătate din pedeapsă. Pistorius, în vârstă de 29 ani, risca o pedeapsă mult mai aspră, acuzarea solicitând 15 de ani de închisoare pentru sportiv, care a împușcat-o de patru ori pe Reeva Steenkamp, prin ușa toaletei locuinței sale, în noaptea de 13 spre 14 februarie 2013, conform Agerpres. În prima instanță, atletul fusese condamnat la cinci ani de închisoare pentru "omucidere involuntară", însă Parchetul a făcut apel și a obținut condamnarea sa pentru crimă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.