Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șova: Băsescu va merge la DNA

sova

Vicepreședintele PSD Dan Șova spune ca ii este greu sa vada cum ar putea sa fie condamnat Traian Basescu in dosarul Nana, insa exista un precedent penal in dosarul Microsoft, anume dosarul Trofeul Calitatii in care a fost condamnat Adrian Nastase pentru finantarea campaniei electorale.

Dan Sova a spus ca cea mai grava acuzatie la adresa lui Basescu i se pare cea privind finantarea ilegala a campaniei sale prezidentiale pentru ca exista precedentul penal cu Adrian Nastase. "In dosarul Nana, va marturisesc ca jurist ca mi-e greu sa identific cum ar putea procurorii sa demonstreze cu certitudine probatorie ca aceasta comasare s-a facut in favoarea lui Traian Basescu", a adaugat Dan Sova la Antena 3.

"Eu cred ca in perioda urmatoare Basescu va face drumuri la DNA si va da explicatii. In ce calitate o va face, mi-e greu sa spun. Intre raul politic evident pe care l-a facut in ce 10 ani si o vinovatie demonstrata, probata juridic, este un drum lung. Poate toti ne dorim sa-l vedem pedepsit cumva pe Basescu, insa vinovatia juridica e una, culpa politica e alta, si intr-un stat de drept nu trebuie sa le amestecam", a mai declarat Dan Sova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.