Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie de urgență în cazul Șova cerută de senatori PSD / SURSE

dan sova

Solicitarea Parchetului de retinere si arestare a lui Dan Sova s-a transformat intr-o adevărată telenovelă care a prins Senatul într-un hățiș politico-legislativ si senatori ai puterii cer o decizie politica de urgenta.

Senatori din arcul guvernamental au declarat in discutiile informale purtate cu reporterul stiripesurse.ro ca incep sa nu mai suporte sa fie intrebati zi de zi despre acest caz si ca vor sa se discute foarte clar si deschis in sedinta de grup a PSD despre Dan Sova.

Toti i-au dat dreptate senatorului PSD Nicolae Moga care a spus intr-o sedinta a conducerii Senatului ca situatia lui Dan Sova trebuie transata cat mai rapid pentru că Senatul se face de râs.

În rest, sursele citate ridică din umeri cu privire la deznodământul cazului.

Senatorii spun ca ar prefera oricare din cele doua variante atata vreme cat se ia o decizie in acest sens si dispare starea actuala de tensiune si incertitudine:

Varianta 1. O decizie clară, fara dubii, asumată de toată lumea din coalitie, de respingere a solicitării DNA, având ca explicatie faptul ca nimic nu impiedica justitia sa-l trimita pe Dan Sova in judecata. La pachet, asumarea barbateasca a tuturor riscurilor de imagine care vor aparea pentru PSD, mai ales existenta unui mare pietroi de gatul coalitiei, spun surse senatorial din Coalitie

Varianta 2.Trimiterea lui Dan Șova spre un posibil arest, cum s-a intamplat cu Darius Valcov la cererea directa a celui din urma, spun sursele citate.

Citeste si:

14 gropari PSD pentru Dan Șova / EXCLUSIV

EXCLUSIV Răzmeriță în PSD: 'Stăm la cutie ca iepurașii' / Ponta, acuzat că s-a rupt de partid

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.