Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ovidiu Raețchi: 'Carmen Dan să ceară înlocuirea tututor drapelelor zdrenţuite'

www.stiripesurse.ro
drapel deteriorat

Vicepreşedintele Comisiei de Apărare, Ovidiu Raeţchi: E stingheritor faptul că, în timp ce ministrul de Interne dă mesaje solemne despre importanţa drapelului, în vămi aveam steaguri rupte. Carmen Dan să ceară înlocuirea tututor drapelelor zdrenţuite, e o măsură administrativă elementară şi de o minimă decenţă:

Vicepreşedintele Comisiei de Apărare, deputatul PNL Ovidiu Raeţchi, i-a solicitat ministrului de Interne, Carmen Dan, să înlocuiască drapelul deteriorat de la Vama Nădlac II şi să dispună o verificare a tuturor steagurilor ministerului de Interne:

Citește și: Radu Tudor, CUVINTE de LAUDĂ la adresa lui Iohannis după discursul susținut la Miercurea Ciuc

„Doamna Ministru de Interne Carmen Dan, mai mulţi români au semnalat pe conturile de socializare starea deplorabilă în care se află steagul României la Vama Nădlac II, chiar la intrarea în ţară. Am ataşat imaginea. Nu este pentru prima dată când se întâmpla acest lucru - în urmă cu doi ani, tot în Vama Nădlac, un alt drapel, arborat oficial, devenise practic o cârpă. De Ziua Drapelului, politicienii lansează mesaje solemne. Chiar dvs. aţi scris recent: „Sunt convinsă că fiecare dintre noi se simte mândru când Tricolorul României stă cu demnitate alături de drapelele celorlalte state importante ale lumii sau atunci când îl vedem înălţându-se pe cel mai înalt catarg”. Acum aveţi oportunitatea să demonstraţi că acest mesaj nu a fost doar o formalitate”.

„Chiar dacă acest element poate fi considerat simbolic în raport cu marile erori ale PSD din economie, drapelul are o semnificaţie cu totul specială pentru cei din Ministerul de Interne sau pentru cei din Armata Română. Sugestia mea este să fixaţi măsuri administrative severe pentru cei care tolerează astfel de situaţii. Pe lângă înlocuirea drapelului rupt, vă solicit, doamna Dan, să cereţi unităţilor din subordinea Ministerului verificarea si inlocuirea tututor drapelelor deteriorate”, se arată într-un comunicat remis Știripesurse.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.