Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ovidiu Raețchi cere PMP și USB să îl sprijine contra lui Vanghelie

raetchi

Ovidiu Raețchi, candidatul PNL pentru Sectorul 5, a făcut apel la candidații PMP (Robert Turcescu) și USB (Nicușor Dan) pentru a opri re-întoarcerea lui Vanghelie ca primar în Sector.

USB și PMP au două slăbiciuni în sector, în analiza candidatului PNL. Pe de o parte, partidele lor nu au candidați, deoarece listele de semnături au fost invalidate în instanță. Pe de altă parte, orice mobilizare trebuie făcută înainte de ziua votului, pentru că nu există un tur doi.

"Partidele pe care le reprezentați în cursa pentru Primăria Capitalei nu au candidați pentru Sectorul Cinci, deoarece aceștia au fost descalificați printr-o decizie definitivă a instanței. Regret că s-a întâmplat asta, dar acum nu mai e nimic de făcut."

"Așa cum știți, CCR a retezat orice speranță de a avea un scrutin în două tururi. Câștigătorul alegerilor va fi decis într-un singur tur și nu va fi neapărat cel mai reprezentativ pentru voinţa şi nevoile alegătorilor din comunitate."

Este interesant că Raețchi nu cere o mobilizare ideologică de dreapta ci invocă interesul cetățenilor din Sectorul 5 de a scăpa de "dezastrul și hoția pe care [le-au lăsat] Vanghelie și PSD".

Dealtfel, Vanghelie este principala țintă de atac a candidatului PNL, pe care îl acuză că are un electorat captiv pe care îl controlează prin mijloace mai mult sau mai puține legale.

"Domnul Vanghelie are, în continuare, un electorat captiv. Știți foarte bine cum este acesta momit la vot. Dacă noi nu suntem uniți, acest electorat poate decide, într-un singur tur, încă patru ani de subdezvoltare."

Raețchi nu uită să menționeze că Vanghelie ar putea primi condamnare cu interdicție de a intra în primărie, chiar dacă este ales.

Despre candidatul oficial PSD, Raețchi nu comentează prea mult. Numele lui apare o singură dată pentru a spune că Marian Vanghelie și Daniel Florea sunt "două Mării cu aceeași pălărie".

Raețchi nu le face nici o promisiune celor doi și nu îi invită la negocieri, ci îi invită să consulte programul său electoral.

Citiți scrisoarea lui Raețchi aici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.