Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Palaz către Făgădău: Domnule interimar, știați că?

 

1. Mazare a retrocedat, prin compensare, parcarile din Mamaia catre camarilla de partid PSD, lasand statiunea fara locuri de parcare?

 

2. Mazare a retrocedat, prin compensare, spatiile verzi din statiunea Mamaia catre camarilla de partid a PSD, lasand statiunea fara spatii verzi?

 

3. Mazare a retrocedat fantanile arteziene din Mamaia catre camarilla de partid a PSD, lasand statiunea fara o arhitectura peisagistica civilizata?

 

4. Au disparut statuile din statiunea Mamaia si au ajuns in posesia camarilei de partid a PSD?

 

5. Mazare a retrocedat 50% din plaja din Mamaia, autorizand constructii care au afectat litoralul constantean?

 

6. Mazare a autorizat comertul haotic de orice fel in Mamaia pentru camarilla de partid a PSD, in detrimentul comerciantilor care au magazine de profil in Mamaia si care platesc taxe si impozite catre Primarie?

 

7. Mazare a autorizat beach-baruri pe plaja, in defavoarea celor care au spatii in care se pot desfasura astfel de activitati?

 

8. Mazare a transformat statiunea Mamaia  in cartier de locuit al Constantei, cu toate consecintele negative asupra hotelierilor traditionali ai statiunii de cand s-a infiintat ea?

 

9. Firmele de casa ale lui Mazare nu intretineau spatiile verzi (atat cat au mai ramas), dar in schimb incasau bani de la bugetul local al Primariei Constanta?

 

10.  Mazare autoriza sutele de constructii realizate haotic in Mamaia, modificand regimul de inaltime al acestora si transformand Mamaia intr-un monolit de beton?

 

11. Mazare a dezvoltat nordul statiunii Mamaia (acolo unde are interes prin retrocedarile facute) in detrimentul restului statiunii Mamaia?

 

12.  Prin politica lui Mazare, traficul in statiunea Mamaia este infernal in timpul sezonului estival, pentru ca soferii nu au unde parca, pentru ca ati retrocedat parcarile?

 

13. Mazare trimitea lacheii pentru a obtine sponsorizari de la agentii economici pentru diverse actiuni si mofturi ale acestuia?

 

14. Mazare inchidea ochii la toate constructiile abuzive ale smecherilor PSD, care nu aveau autorizatie de construire si nu plateau taxe la Primarie, iar oamenii de buna credinta erau “calariti” de corpul de control care le cerea spaga?

 

15. Camarila lui Mazare desfasoara in fiecare sezon activitati de comert ambulant si   nu plateste niciun fel de taxe la stat, iar amaratii care stau legal si nu au pile sunt “jupuiti de piele” cu taxe locale?

 

Bineinteles ca stiati! Unde erati atunci, domnule interimar Fagadau?

Va spun eu: conduceati Primaria Constanta in locul lui Mazare, cand acesta era plecat! Acest lucru reiese din dispozitiile de primar, prin care va erau delegate atributiile catre dumneavoastra.

In medie, conduceati Primaria 8 LUNI PE AN! 8 LUNI! Cat era plecat Primarul Mazare!

Ati fost la conducerea Primariei ca interimar de cand a plecat Mazare, iar abordarea dumneavoastra referitor la statiunea Mamaia a fost la fel ca pe timpul lui!

NU ATI SCHIMBAT NIMIC!

Domnule Fagadau, de ce nu le-ati spus agentilor economici ca se pot constitui parte civila in dosarul de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, cu Polaris si isi pot recupera banii pentru ca acel contract de salubrizare este considerat nelegal?

De ce ati tacut, domnule interimar Fagadau? Pentru ca faceti parte din aceeasi grupare?!

Raspunsul este simplu: Fagadau = Mazare.

Cu stimă,

Claudiu-Iorga Palaz,

Președinte MP Constanța

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.