Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Până la urmă s-a aflat! Militarul ucis Afganistan, ultimele declarații înainte de plecare: 'Am fost păcălit. Cei din armată m-au tras pe sfoară'

hotnews.ro
madalin stoica

Militarul Mădălin Stoica a murit, vineri, după ce o patrulă românească ce executa o misiune în regiunea Kandahar a fost atacată. La doar trei săptămâni de la plecare (23 august), Mădălin se va întoarce acasă într-un sicriu metalizat sigilat. Este al treilea buzoian din ultimul an și jumătate care se prăpădește în Afganistan, după Adrian Vizireanu și Iulian Dumitrescu (7 mai 2016).

„Am fost păcălit. Cei din armată m-au tras pe sfoară”, susține prietenul lui Mădălin că i-a spus militarul-sanitar buzoian înainte să plece în Afganistan, potrivit buzoienii.ro.

Liviu Dragnea, declarații de ULTIMĂ ORĂ despre legea pensiilor. Ce promite liderul PSD

„Lumea trebuie să afle adevărul. Mădălin a plecat în Afganistan tremurând de frică. Aflase cât de periculos e. Și avea dreptate. Iată că de ce i-a fost frică n-a scăpat. El nu era militar combatant, instruit să tragă cu arma, să lupte. Era asistent medical. Când i s-a propus să plece în urmă cu aproape nouă luni i s-a spus că nu va fi nevoit să părăsească baza militară. A acceptat, știind că e în afara oricărui pericol. Numai că, surpriză, cu o lună jumătate-două înainte să plece a fost informat că s-a produs o modificare și că va fi nevoit să iasă împreună cu luptătorii în misiunile de patrulare. Mai exact, a fost mutat de la Compania 4 la Compania 3. Atenție, i s-a spus acest lucru când nu mai avea voie să renunțe! E un termen, nu știu exact cât anume, de la care nu mai ai voie să renunți. De-asta Mădălin mi-a spus că a fost tras pe sfoară de anumite persoane din armată. Nu s-ar mai fi băgat în treaba asta dacă ar fi știut de la început. Până în ultima oră a plecării s-a luptat să revină pe postul pe care optase inițial de la Compania 4. Numai că acolo fusese pusă o fată din Bacău” a povestit, azi, prietenul lui Mădălin.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.