Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PANICĂ în Elveţia. Un bărbat a ieşit cu drujba şi a atacat la întâmplare. Există cinci victime - FOTO

AFP
politie elvetia

O zonă din centrul vechi al oraşului Schaffhausen (cantonul Schaffhausen), cel mai nordic canton din Elveţia, a fost securizată de poliţie luni dimineaţă din cauza unei 'situaţii speciale', a relatat presa elveţiană, citată de publicaţia The Local, conform agerpres.

Potrivit Reuters, cel puţin cinci persoane au fost rănite, două dintre ele grav, într-un atac comis de un bărbat neidentificat în Schaffhausen.

Citeşte şi: Moscova mută o piesă importantă în şahul diplomatic cu SUA. Ambasadorul care ŞTIE TOT este retras din funcţie

O purtătoare de cuvânt a poliţiei din Schaffhausen a confirmat pentru presă că operaţiunea era în curs de desfăşurare, dar nu a putut furniza mai multe detalii.

Proprietarul unui magazin din zonă a declarat pentru ziarul Blick, citat de The Local, că un bărbat cu o drujbă se plimba pe străzi, iar trecătorilor şi locuitorilor din zonă li s-a cerut să nu iasă din magazine şi din locuinţe.

O purtătoare de cuvânt pentru serviciul de salvare aeriană Rega a declarat publicaţiei 20 Minuten că serviciul a mobilizat două elicoptere. 'Am fost alertaţi şi de aceea presupunem că există persoane rănite', a declarat ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.