Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Panică în SUA: Avionul lui Mike Pence a ieşit de pe pista aeroportului LaGuardia

http://www.npr.org/
Donald Trump

Aeronava de campanie a lui Mike Pence a derapat şi a ieşit de pe pistă la aterizarea pe aeroportul newyorkez LaGuardia joi seara, au transmis mai multe posturi de televiziune americane. Pence, guvernatorul statului Indiana, este nominalizat ca vicepreşedinte de candidatul republican la preşedinţia SUA Donald Trump.

Potrivit lui Dan Gallo, producător al televiziunii Fox News, aflat la bordul avionului, nimeni nu a fost rănit, transmite Reuters. Printre cele circa 30 de persoane aflate la bord erau şi soţia şi fiica lui Pence, precizează agenţia. Candidatul se întorcea de la un eveniment de campanie din statul Iowa. Decolarea fusese amânată cu aproximativ două ore din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile de la New York. O purtătoare de cuvânt a lui Trump a declarat că acesta l-a sunat pe Pence şi se bucură că nimeni n-a păţit nimic.

Pence şi-a anulat participarea la un eveniment pentru colectare de fonduri electorale, programat mai târziu în cursul serii în clădirea Trump Tower din Manhattan, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.