Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PANICĂ pentru Simona Halep! Și-a chemat antrenorul să-i dea sfaturi: 'Arată-mi că tu crezi că poți să câștigi acest meci'

Simona Halep a intrat în criză în meciul ce o poate urca pe primul loc în tenisul mondial. Halep i-a cerut antrenorului Darren Cahill să vină pe teren pentru a-i da sfaturi, la scorul de 4-1 pentru Garbine Muguruza în finala turneului de la Cincinnati.

”Deschide terenul, găsește unghiuri. Ai timp. Stai mai pe linia de fund. Ea o să fie mai agresivă. Iti poti folosi forehandul mai mult, trebuie sa fii mai agresiva la serviciile secunde ale ei. Esti bine, cateva mingi au fost bune, cateva nu. Trebuie sa vii din spate cu lucrurile pozitive, sa deschizi unghiurile, sa deschizi terenul. E o provocare acum pentru tine ce se intampla. Nu ii mai da pe centru cu obstinatie, mai ales la retur. In mod clar trebuie sa ii provoci mai mult stres pe primul serviciu. Continuă să crezi. Arată-mi că tu crezi că poți să câștigi acest meci. E o mare ocazie pentru tine.”, i-a spus Darren Cahill în prima pauză.

Citește și: Directorul general al Tarom dă din casă. Cine ar vrea ca Tarom să dispară .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.