Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Papa Francisc va avea cont pe Instagram cu numele de Franciscus

papa Francisc

Papa Francisc va avea din 19 martie un cont pe reţeaua de socializare Instagram pe numele de "Franciscus", a informat marţi postul Radio Vaticana, citat de EFE și preluat de Agerpres

Anunţul deschiderii contului pe această reţea de socializare intervine după ce, în februarie, papa Francisc a avut la Vatican o întâlnire cu consilierul delegat al Instagram, Kevin Systrom. 

În timpul întâlnirii, ei au discutat despre "puterea imaginilor pentru a uni persoanele de diferite culturi", după cum a scris Systrom pe internet după întrevedere. 

Contul de Instagram al papei se adaugă astfel contului de pe Twitter, unde este prezent cu numele @Pontifex şi care are peste 24.000 de followeri. 

Contul pe Twitter, creat cu bunăvoinţa papei emerit Benedict al XVI-lea, a fost inaugurat la 12 decembrie 2012 în opt limbi străine, cărora li s-au adăugat ulterior latina şi araba. 

Papa Francisc a subliniat în diferite ocazii importanţa reţetelor de socializare, pe care le-a considerat o cale de a face să ajungă Evanghelia în toate colţurile lumii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.