Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parcă a greşit sportul: Cum arată adversara Simonei Halep de la Cincinnati / VIDEO + FOTO

www.haisimona.ro
Simona Halep

Simona Halep debutează în această seară în turneul Premier 5 de la Cincinnati. A doua jucătoare a lumi va întâlni o jucătoare cu care nu s-a mai confruntat până acum. Este vorba despre a 134 jucătoare în clasamentul mondial, americanca Taylor Townsend.

Citește și: RCS & RDS are probleme? Ce țară a devenit codebitor și garant pentru datoriile companie mamă

Reprezentanta Statelor Unite a făcut un meci foarte bun în primul tur. A bătut-o pe Monica Puig din Puerto Rico, locul 69 WTA, scor 3-6, 6-3, 6-2. Halep. Dincolo de această performanţă, Towsend uimeşte de la prima apariţie pe teren. Are doar 21 de ani, dar fizicul o trădează. La o înălţime de doar 1,65, Taylor cântăreşte peste 80 de kg, departe de greutatea unei sportive de performanţă.

Citește și: Râzi cu lacrimi! Mail intern: ce cuvinte au fost interzise românilor de o companie străină cu sediul în țara noastră

În urmă cu cinci ani, Asociaţia de Tenis din SUA a hotărât să-i interzică participarea la US Open-ul junioarelor din cauza fizicul ei. Taylor era numărul 1 la categoria ei de vârstă, 16 ani şi se impusese atât la simplu, cât şi la dublu la Australian Open. În ciuda acestui lucru, a decis să se înscrie, însă Asociaţia şi-a retras sprijinul financiar. La vremea aceea, mai multe nume cu rezonanţă din tenis i-au luat apărarea, printre care şi Serena Williams, cu care Taylor Townsend a fost asemănată în repetate rânduri.

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.