Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parchetul General face precizări de ULTIMĂ ORĂ în scandalul lunii: 'E un dosar pe rol'

Inquam Photos / Octav Ganea
Augustin Lazar

Oamenii procurorului general, Augustin Lazăr, fac primele anunţuri în scandalul arhivelor SIPA. Parchetul General reacţionează la solicitările din spatiul public care cereau deschiderea unei anchete în acest caz.

Citește și: Pe modelul STRALETEI Alexandra, fiică de polițist, acum o ELEVĂ de 18 ani si-a scos la licitatie virginitatea / FOTO

”Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) spune că a fost deschis deja un dosar care a fost declinat către cei de la DIICOT, iar ancheta este în lucru.  "Referitor la pozițiile existente în spațiul public prin care se solicită procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție deschiderea unui dosar penal cu privire la arhiva SIPA, Biroul de informare și relații publice este împuternicit să facă următoarele precizări:

Citește și: Asta e cea mai mare centrală fotovoltaică plutitoare din lume: A fost conectată la rețea

Pe rolul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism se află în lucru un dosar penal având ca obiect fapte care au legătură cu arhiva SIPA. Inițial, cauza a fost înregistrată pe rolul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, fiind declinată către structura specializată care are competența legală de a cerceta faptele invocate în actul de sesizare", spune Parchetul General.

Citește și: Un curs avansat pentru diagnosticarea cu ultrasunete a anomaliilor fetale are loc la Constanta

De altfel, procurorul sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a anunţat că dosarul este in stadiu incipient si ca urmeaza ca procurorul de caz sa faca planul de ancheta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.