Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pariu în direct între Rareş Bogdan şi omul lui Traian Băsescu: 'S-a guvernat ca într-o dictatură'

rares bogdan

Pariu în direct între moderatorul Realitatea TV, Rareș Bogdan, şi candidatul PMP la alegerile parlamentare, Dan Andronic. Omul lui Traian Băsescu îşi doreşte un loc în Camera Deputaţilor de pe listele PMP din Giurgiu. Dan Andronic a criticat dur guvernarea tehnocrată a lui Dacian Cioloş şi a pus un pariu inedit cu realizatorul emisiunii. Cine a dat mai multe ordonanţe de urgenţă? Dacian Cioloş sau Victor Ponta?

Citeşte şi: Călin Popescu Tăriceanu, SEMNAL pentru Klaus Iohannis: 'Vorbeşte de funie în casa spânzuratului'

”Guvernarea lui Dacian Cioloș a fost una slabă, miniștrii n-au scos nimic concret. Am văzut rateuri inexplicabile, cum a fost cel de la ”Cumințenia Pământului”. Foarte mult amatorism. S-a guvernat ca într-o dictatură, prin ordonanțe de urgență. Din câte știu Dacian Cioloș a dat 78 de ordonanțe de urgență doar anul acesta, față de Ponta, care a dat puțin peste 50, în anul 2015”, a declarat politicianul la Realitatea TV.

Citeşte şi: Ucraina şi Rusia sunt aproape de RĂZBOI: Se pregătește o INVAZIE MILITARĂ

Dan Andronic este nemulţumit şi de actuala campanie electorală pentru parlamentare. ”Este o campanie extrem de plicticoasă, o campanie fără lideri, o campanie care favorizează partidele mari. Campania PSD mi se pare cea mai consistentă. Nici campania PNL axată pe Cioloș nu este una rea, ci ușor bâlbâită din cauza lui Cioloș, care vrea să pară independent, deși nu este independent. Marea problemă a PNL este lipsa de lider”, spune Andronic.

Citește și: ULTIMUL HAL Au făcut SEX în curtea spitalului din Satu Mare / FOTO

Omul lui Traian Băsescu a făcut şi un pronostic în privinţa rezultatului final al alegerilor. ”Rezultatele depind foarte mult de prezența la vot, care va fi undeva de 43-45%, după părerea mea. Această prezență depinde foarte mult și de condițiile meteo. Oamenii nici nu prea au motive pentru care să iasă la vot. Tu, Rareș Bogdan, de ce ai vota-o pe Alina Gorghiu?”, a mai transmis candidatul PMP. Răspunsul moderatorului de la Realitatea TV a fost scurt: "Nu aș vota-o".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.