Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pariul lui Dan Negru pentru politicieni: Ce surpriză am putea avea în 2018

dan negru

Dan Negru, poate cel mai cunoscut om de televiziune din domeniul divertismentului, anunţă că a pariat 100 de euro pe se seama politicienilor. Negru afirmă că a partiat pe faptul că în 2018 preşedintele sau premierul nu vor participa la un show de divertisment la o televiziune generalistă, în timp ce "oponentul său", un şef dintr-o televiziune, a afirmat că anul viitor unul dintre cei doi lideri politici vor putea fi văzut într-un asemenea show.

Vezi şi: Fanii sunt în stare de șoc! O celebră cântăreață, care făcea furori în anii 90, apel DISPERAT: 'Ajutați-mă, nu vreau să mor' / VIDEO

"Am pariat ieri 100 de euro cu un ștab dintr-o televiziune. Omul spune ca in 2018 o televiziune generalista, noua sau veche, îl va avea ca invitat intr-un show de divertisment fie pe președintele României, fie pe primul-ministru. Eu am pariat invers spunandu-i ca divertismentul tv nu mai poate sa atragă invitați de top, fie ca funcții in stat, fie ca notorietate. Eu trag de Halep sau de Mălăele de vreo 2 ani și degeaba. Așa ca, cumpătat, am pus suta de euro, de-a contra. Momentul din fotografia de mai jos a avut un record de audienta tv de 84% cota de piața și surprinde o replica wow a lui Basescu.Astazi, replica ar fi fost preluată de toate televiziunile in regim de breaking-news. Pierd suta?", scrie Dan Negru pe Facebook.

Dan Negru a publicat şi o fotografie cu Traian Băsescu în una dintre emisiunile sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.