Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentarii au gasit solutia pentru demiterea sefei CNA. Procedurile au fost demarate

CNA

Parlamentarii au gasit solutia demiterii controversatei sefe CNA, Laura Georgescu, anchetata de DNA pentru fapte de coruptie.

Dupa mai multe solicitari din partea membrilor Consiliului National al Audiovizualului care au reclamat blocajul in care se afla institutia, parlamentarii au modificat legea astfel incat sefa CNA sa poata fi revocata din functie prin respingerea raportului de activitate al Consiliului, in plenul reunit al celor doua Camere.

Birourile permanente reunite au solicitat joi Comisiilor de cultura din Parlament sa elaboreze raportul de activitate al CNA, intrandu-se astfel in linie dreapta din punct de vedere procedural pentru demiterea sefei CNA.

"Insituţia care numeşte are şi dreptul să revoce - acesta este intotdeauna spiritul legii. Revocarea preşedintelui consiliului CNA se face numai pe baza respingerii raportului de activitate deci am hotărât să solicităm ambelor Comisii de media de la Senat şi de la Cameră să prezinte rapoartele. Vor trebui să se reunească într-o şedinţă comună şi urmează după aceea să fie supusa plenului aprobarea raportului de activitate. Dacă raportul este respins atunci înseamnă că preşedintele CNA este revocat", a explicat presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu.

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.