Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentarii isi iau vacanta prelungita. Ce primesc oamenii de rand?

parlament

Parlamentarii isi iau vacanta prelungita cu ocazia Sarbatorilor Pascale care se apropie. Parlamentarii vor avea o vacanta de doua saptamani. Insa oamenii de rand nu beneficiaza de nicio indulgenta din partea alesilor. Acestia nu au aprobat nici macar ca a doua zi de Paste sa fie zi libera.

Sub pretextul că vor lucra în birourile lor din teritoriu, deputaţii şi senatorii nu vor mai fi de gasit in Parlament aproape 2 săptămâni. Ei sustin ca aceste doua saptamani sunt justificate si de faptul ca astfel se poate cuprinde si Patele Catolic si Pastele Ortodox si indiferent de confesiune parlamentarii vor putea sarbatori in tihna, informeaza romaniatv.net.

Dacă cu programul lor sunt foarte generoşi, nu la fel acţionează şi când vine vorba despre legile privind noi zile libere pentru oamenii de rand. Ei au respins în ultimele săptămâni mai multe propuneri legislative privind noi zilele libere, prin declararea unor sărbători naţionale nelucrătoare. Mai mult n-au aprobat ca nici a doua şi a treia zi de Paşte să fie libere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.