Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentul a fost convocat în sesiune EXTRAORDINARĂ: când avem Guvern / UPDATE

ultima ora

UPDATE

Preşedintele Camerei, Liviu Dragnea, "şi-a arătat disponibilitatea" organizării unei sesiuni extraordinare a Parlamentului în care să fie prezentat, de către premierul desemnat, Sorin Grindeanu, programul de guvernare, a anunţat marţi Marcel Ciolacu, secretar în Biroul permanent al acestui for legislativ.

El a amintit că o convocare a unei sesiuni extraordinare a plenului reunit poate fi făcută doar de către Birourile permanente reunite. "Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi-a arătat disponibilitatea pentru Biroul permanent reunit privind convocarea unei sesiuni extraordinare pentru prezentarea programului de guvernare de către primul-ministru desemnat. Biroul permanent reunit este convocat pentru astăzi, ora 17,00", a spus Ciolacu, anunţă Agerpres.

ŞTIREA INIŢIALĂ

 

Birourile Permanente ale Camerei Deputaților și Senatului convoacă o sesiune extraordinară, pentru a vota Guvernul Grindeanu.

Astăzi, de la ora 17.00 va avea loc ședința Birourilor Permanente Reunite, în cadrul căreia se va stabili programul zilei de 4 ianuarie, zi în care va fi votat Guvernul Grindeanu.

Pentru ziua de 4 ianuarie, de dimineață, vom avea audierile miniștrilor în Comisiile parlamentare, iar pentru ora 17.00 se anunță votul pentru noul Guvern.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.