Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentul se modernizează: Pe ce cheltuie Camera și Senatul sute de mii de lei

Bucuresti_palatul_parlamentului_view

Camera Deputaţilor intenţionează să achiziţioneze servicii de preluare, transport de deşeuri menajere şi de telefonie mobilă, iar Senatul un sistem mobil de sonorizare pentru conferinţe de presă şi drapele.

Potrivit site-ului e-licitaţie.ro, valoarea estimată a contractului de servicii de preluare şi transport de deşeuri menajere este între 151.260 şi 226.891 lei, fără TVA, fiind pentru perioada 01.05 - 31.12.2017 cu posibilitatea prelungirii până la 30.04.2018. Această valoare este estimată pentru o cantitate de deşeuri menajere între 7.925 metri cubi şi 11.887 metri cubi.

Valoarea estimată a serviciilor de telefonie mobilă pentru comunicaţii naţionale, internaţionale şi roaming este între 282.689,08 lei şi 424.033,61 lei, fără TVA, pentru perioada 01.05.2017 - 31.12.2017, cu posibilitatea prelungirii până la 30.04.2018.

Citește și: Se cere o NOUĂ OUG: Cum ar putea fi BLOCAT din nou Bucureștiul de protestatari

Criteriul de atribuire a contractului de telefonie este preţul cel mai scăzut, iar oferta va specifica detaliat tarifele în euro fără TVA pentru: abonamente, costuri adiţionale pentru apeluri voce şi pentru SMS-uri adiţionale în propria reţea şi în afara reţelei, costuri adiţionale pentru traficul naţional de date, pentru convorbiri, SMS-uri, trafic de date în regim de roaming şi în regim internaţional.

De asemenea, Senatul intenţionează să cumpere un sistem mobil de sonorizare pentru conferinţe de presă.

Sistemul va fi livrat la cheie şi complet funcţional, iar furnizorul se va ocupa de instalarea acestuia şi de instruirea personalului Senatului special desemnat, termenul de livrare fiind 15 iulie 2017, potrivit site-ului instituţiei.

Senatul cumpără şi 10 drapele pentru interior, dintre care cinci steaguri ale României şi cinci ale Uniunii Europene.

Totodată, Senatul mai achiziţionează şi lucrări de intervenţii de natura reparaţiilor curente şi de întreţinere la instalaţiile aferente corpurilor de clădire din Palatul Parlamentului, aflate în administrarea Senatului, anunță Agerpres.

Astfel, contractul de lucrări se va încheia cu un antreprenor specializat pentru execuţia lucrărilor de instalaţii, având durata de aplicabilitate până la sfârşitul anului 2017, pentru reparaţii curente şi de întreţinere, menţionează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.