Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Ecologist Român a decis să renunțe la tradiționala lansare de candidați

partidul ecologist

Partidul Ecologist Român a decis să renunțe la tradiționala lansare de candidați și să dedice acest moment românilor.

„Deviza noastră este <Protejăm România>. Prin urmare, în loc de discursuri și prezentări de candidați, am ales să intrăm în cursa electorală printr-o acțiune de donare de sânge. Cei peste 550 de candidați ai partidului vor merge, împreună cu susținătorii lor, la centrele județene, în timp ce candidații din București, alături de membrii organizației, se vor prezenta la cele cinci puncte de colectare din Capitală. Nu este o situație de urgență, din fericire, este doar felul nostru, al ecologiștilor, de a ne face datoria față de români”, a declarat vicepreședintele PER, Mirică Dimitrescu, în cadrul conferinței săptămânale a PER.

Citește și: Nu ai mai văzut așa ceva: Acesta e CEL MAI RAPID CAMION din lume / VIDEO

De asemnenea, Mirică Dimitrescu a salutat mesajul președintelui ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump,  de continuare a eforturilor asumate de SUA privind protecția în conformitate cu Acordul de la Paris: „Pentru noi este o garanție că politica de protejare a mediului, de luptă împotriva încălzirii globale rămâne o prioritate pentru viitorul guvern american”.

La rândul său, președintele PER, Dănuț Pop, a anunțat că partidul, în baza unui acord încheiat deja, va prelua în programul de măsuri propunerile mai multor ONG-uri, sindicate și asociații, pe domenii precum educație, cercetare, agricultură, protejarea mediului, protecția animalelor, sănătate etc.

Citește și: ADN-ul uman conține mult ADN non-uman: Cât de mare e partea de animal din oameni

„Programul nostru de măsuri se bazează pe parteneriatul durabil dintre om și mediu. Dezvoltarea României se poate face, în opinia noastră, doar printr-un echilibru între protejarea cetățenilor și protejarea naturii. Din acest motiv am cerut și am primit sprijinul unui număr mare de asociații, ONG-uri și sindicate”, a precizat președintele Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop.

Citește și: China a deschis FABRICA DE ȚÂNȚARI: 20 de milioane de insecte vor fi eliberate săptămânal! Iată motivul

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.