Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Forţa Naţională, avertisment DUR: 'Vom fi martorii acestor atrocități în casele noastre'

www.listamarci.ro
forta nationala FN

Partidul Forța Națională ajunge la concluzii sumbre după atentatul din Barcelona, arătând că ”încă o dată Europa a fost scăldată în sânge nevinovat. Încă o dată spectrul terorismului a devenit realitate. O realitate crudă ce a lăsat puterile europene pro-imigrație și autoritățile neputincioase în fața urii pe care o răspândesc niște fanatici veniți parcă din cețurile Evului Mediu. Fanatism pe care nu îl vom putea combate decât  prin menținerea unui sistem de securitate adecvat și prin poziționarea fermă împotriva măsurilor externe de eliminare a valorilor naționale”.

Citeşte şi: Lovitură pentru ŞOFERI. Proiect aprobat ASTĂZI de Guvern

Potrivit prim-vicepreședintelui Forța Națională, Radu-Răzvan Bratu-Iorga, ”România va trebui să aleagă ferm între a aduce cu bună știință flagelul terorismului în interiorul granițelor ei sau a se impune în fața procesului de globalizare ce ne desconsideră ca stat și națiune. Până în momentul în care vom fi într-adevar pregătiți și în care statul român va avea dreptul să își hotărască singur destinul, nu vom avea nici măcar speranța ca nu vom fi martorii acestor atrocități în casele noastre”.

Partidul Forța Națională crede că atentatul reprezintă ”încă un semnal pe care clasa politică și autoritățile trebuie să îl aprecieze la justa sa valoare. Înainte de a ne angaja față de Europa că primim imigranți, credem că trebuie să fim consultați toți cei care locuim în România. Deoarece, o dată început, fluxul de imigranți nu va putea fi oprit”.

Partidul Forța Națională se declară totodată alături de victimele atentatului: ”Dumnezeu să-i odihnească în pace pe cei plecați dintre noi în condiții atât de tragice!”, se arată în comunicatul de presă transmis astăzi de formațiunea politică.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ: Proiect privind CONFISCAREA EXTINSĂ, adoptat de Guvern .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.