Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul lui Băsescu susţine la Primăria Oradea un condamnat pentru ucidere

ebihoreanul.ro
mp vuscan

Mişcarea Populară şi-a lansat zilele trecute candidaţii pentru funcţiile de primar al municipiului Oradea şi pentru cea de preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor. La municipiul reşedinţă de judeţ este susţinut un personaj controversat, condamnat în 2008 pentru uciderea din culpă a trei persoane.

Horea Vuşcan (34 de ani), candidatul MP la Primăria Oradea, este autorul unui accident produs în centrul oraşului din cauza vitezei, în urma căruia trei persoane şi-au pierdut viaţa, potrivit voceatransilvaniei.ro. Horea Vuşcan, fiul lui Coriolan Vuşcan, fostul patron al fabricii de ulei „Interoil”, a fost, în urmă cu 13 ani, autorul unui groaznic accident petrecut în Oradea. Într-o seară de septembrie, după miezul nopţii, el gonea la volanul bolidului său, un BMW, pe strada Republicii, depăşind cu mult viteza legală. Din sens opus, venea la volanul unui Ford clujeanul Karsai Stefan (33 de ani). Acesta, având prioritate, a virat la stânga. Vuşcan, în loc să cedeze trecerea, a intrat în plin în maşina clujeanului, aruncându-o pe trotuar, unde s-a lovit de un gard de beton. Cei trei pasageri din Ford au murit pe loc.

Orădeanul a fost condamnat, în 2008, de Curtea de Apel Braşov, la doi ani de închisoare cu suspendare şi despăgubiri de 200.000 de euro.

În urmă cu patru ani, la alegerile locale din 2012, Vuşcan a candidat la funcţia de primar al Oradiei din partea Partidului Ecologist.

Vezi şi: Raluca Prună i-a cerut demisia şefului penitenciarelor. Acesta a refuzat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.