Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul lui Nicușor Dan începe strângerea de semnături pentru parlamentare

nicusor dan

Uniunea Salvaţi România anunţă că va amplasa, luni, în Piaţa Universităţii, un prim cort în vederea strângerii semnăturilor pentru participarea la alegerile parlamentare, după ce a aşteptat 30 de zile o autorizaţie din partea Primăriei Capitalei, dar solicitarea a rămas fără răspuns. 

"Primăria Capitalei nu a răspuns solicitării Uniunii Salvaţi România privind amplasarea de corturi. Azi voi instala primul cort, autorizat prin aprobare tacită. (...) USR a depus cererea pentru amplasarea corturilor în vederea strângerii semnăturilor necesare pentru participarea la alegerile parlamentare pe 26 august, dată de la care au trecut 30 de zile", a anunţat liderul USR, Nicuşor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Victor Ponta, propus premier. Reacția lui Adrian Năstase

VIDEO - A murit Ioan Gyuri Pascu / UPDATE


El a precizat că acest prim punct pentru strângerea semnăturilor, de la Piaţa Universităţii, urmează să fie amplasat la ora 12,00, însă USR intenţionează să instaleze astfel de corturi, pe parcursul zilei, în toate sectoarele Capitalei. 

"Considerăm că solicitarea de autorizare intră sub incidenţa legii privind procedura aprobării tacite, care prevede că, după expirarea termenului stabilit pentru emiterea autorizaţiei şi în lipsa unei comunicări scrise din partea autorităţii administraţiei publice, solicitantul poate desfăşura activitatea, presta serviciul sau exercita profesia pentru care s-a solicitat autorizarea", a menţionat Nicuşor Dan.

Citește și:

Prima reacție din trupa Divertis, după decesul lui Ioan Gyuri Pascu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.