Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul lui Sebastian Ghiță, la un pas de DIZOLVARE

PRU Bogdan Diaconu

Scandal monstru în PRU, unde liderii filialelor județene care l-au demis pe Diaconu de la șefia partidului sunt eliminați unul câte unul. Așa s-a întâmplat și la Gorj, unde președintele Filialei Rudi Bugă, pe care Diaconu încearcă să-l înlocuiască, a anunțat bomba în presa locală: avocatul liderilor PRU din țară care au intrat în conflict cu Bogdan Diaconu a depus acțiune în instanță pentru DIZOLVAREA partidului. De asemenea, potrivit lui Rudi Bugă, ”Bogdan Diaconu a numit noul lider al PRU Gorj mort de beat, într-o cârciumă”.

Mai mult, într-un comunicat de presă al Filialei PRU Gorj postat și pe pagina oficială de facebook a PRU, organizația ”își exprimă îngrijorarea cu privirea la starea de sănătate a fostului președinte al PRU Bogdan Diaconu, demis în data de 4 februarie 2017 de majoritatea membrilor Biroului Permanent Național pentru prejudiciile grave de imagine aduse partidului și pentru datoriile financiare colosale făcute fără aprobarea BNP, așa cum este statutar”.

Citește și: Fost președinte PSD: Limitarea influenței DNA, un lucru periculos

Atacul la adresa lui Bogdan Diaconu este deosebit de dur : ”Știm că fostului președinte îi plac ospătarii, dar îl anunțăm pe această cale că, cel puțin la nivelul filialei Gorj, PRU a avut o politică de recrutare a resursei umane foarte strictă, iar cei care au fost ALEȘI membri ai Biroului Politic Județean au îndeplinit anumite condiții referitoare la activitatea profesională. Facem un apel pe această cale către organele de presă din Gorj să nu mai preia intoxicările fostului președinte Diaconu sau ale ospătăriței sale, Alina Popescu, și îl rugăm totodată pe fostul președinte să predea toate bunurile partidului așa cum a fost înștiințat încă din februarie de executorul judecătoresc și să achite datoriile de peste 20 de MILIARDE de lei vechi, contractate abuziv. PRU Gorj nu se va trasforma într-un vasal al Partidului Social Democrat, oricât de mult și-ar dori Diaconu și restul ospătarilor lui”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.