Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul lui Tăriceanu devine raiul corupților, incompatibililor și al refuzaților

tariceanu constantin

Noile reguli de integritate impuse mai de voie, mai de nevoie în marile partide îi fac pe mulți parlamentari și aleși locali să meargă spre alte zări. Cum UNPR-ul lui Gabriel Oprea nu prea mai este frecventabil opțiunea cea mai la îndemână e partidul păstorit de Tăriceanu, un veritabil ”pământ al făgăduinței”, potrivit National.

Vezi și: SURSE - Dacian Cioloș dă frisoane în PNL. Scenarii din culisele partidului

Date fiind noile reguli impuse de Dragnea & Comp., majoritatea parlamentarilor PSD se confrunta cu certe perspective de ramanere la vatra dupa terminarea acestui mandat. Cum bla-bla-ul cu innoirea partidului nu i-a convins nici cu o iota, pesedistii cu vechi state de serviciu parlamentare au inteles ca este vorba de fapt de tragerea lor pe linie moarta, motiv pentru care nu exclud plecarea spre o noua destinatie politica. Iar cea mai tentanta oferta a momentului este ALDE – formatiunea liberala condusa de co-presedintii Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin. ”Exista aceasta dezamagire ca s-a cedat mult prea usor guvernarea, avem o lipsa totala de reactie a conducerii partidului, o amorteala generala si o stare de tensiune generata de codul de integritate.

Vezi și: Detaliile halucinante din dosarul lui Marian Vanghelie

Pe acest fond, colegii mei il aud pe Tariceanu, singurul care spune lucruri pe care si ei le gandesc si incep sa-si puna intrebari cu privire la viitorul lor politic.  Sunt cativa care iau in calcul cat se poate de serios sa mearga in ALDE, alaturi de Tariceanu, pentru ca in PSD oricum nu se mai regasesc”, a recunoscut un social-democrat, off the record, pentru site-ul fn24.ro. Aceasta fiind starea de spirit din partidul condus de Liviu Dragnea, pesedistii aflati pe picior de plecare spera doar ca Tariceanu sa-si poata pastra functia de presedinte al Senatului – postura care ar avantaja ALDE la alegerile din 2016. ”Decat sa tragem ca prostii (in campanie – n.r.) pentru <>, mai bine mergem la Tariceanu si tragem pentru noi si pentru ALDE”, a concluzionat, pragmatic, parlamentarul pesedist.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.