Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Monicăi Macovei pare blestemat: M10 a rămas iar fără preşedinte

monica macovei m10 agerpres

M10, partidul fondat de europarlamentarul Monica Macovei, rămâne din nou fără preşedinte, la nici o lună de la demisia precedentului lider. Preşedintele interimar Florin Stan a anunţat că demisionează, printr-un comunicat misterios, cu acuzaţii fără o ţintă exactă.

Vezi şi: Dacian Cioloș îi răspunde lui Klaus Iohannis

"Astăzi demisionez din funcția de Preşedinte Interimar al Partidului M10. Am preluat această sarcină cu dorința de a construi. Înca de la început am pus umărul acestei construcții si succesiv am ocupat posturile de Preşedinte Interimar Județul lfov, Secretar Regional pe zona de Sud a țarii, la alegerile interne am primit cele mai multe voturi pentru Vicepreşedinte M10, iar in şedința Biroului Permanent Politic din data de 09/09/2016, cu unanimitate de voturi, am fost ales Preşedinte Interimar al Partidului M10. Mulțumesc colegilor si Preşedinților de județ cu care am făcut echipă extraordinară la alegerile locale contribuind la nivel național cu jumătate din scorul obținut de M10.

Am intrat in acestă construcție pentru dreptate fiind dornic să mă alătur luptei anticorupție plecând de la premiza că atunci când nu ştii nu ai cum să acționezi, iar atunci când iți sunt aduse la cunostință anumite situații iei măsurile cuvenite. Nu pot admite ca cineva să nu respecte legile statului şi in egala măsură să fie "curat ca lacrima".

Am certitudinea că noua generație poate să conceapa vaccinul. M10 este un proiect frumos, curat, cu oameni onesti, construit pe baze sănătoase. Am avut plăcerea să cunosc oameni remarcabili, iar dăruirea acestora contribuie pas cu pas la curățarea si reformarea noii clase politice. Vă doresc succes dragi colegi şi nu în ultimul rând viitorului Presedinte M10", precizează liderul demisionar al M10.

Stan devenise preşedinte pe 9 septebrie, după demisia Ioanei Constantin, cea care a părăsit funcţia lansând acuzaţii la adresa colegilor. Constantin era ea însăşi preşedinte doar din luna iunie. Detalii AICI!

Vezi și: CTP, despre Cioloş în PNL: 'Promit că mă las de gazetărie politică'

Alţi colaboratori de bază ai Monicăi Macovei - Mihai Poliţeanu, Şerban Marinescu - au părăsit-o pe aceasta de la fondarea M10, lăsând în urmă mici scandaluri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.