Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pasagerii avionului lui Rogozin, reacţii DURE după scandal:'Dodon să-şi ceară IERTARE' / VIDEO

captura Youtube
aeroport moldova

După un zbor de 9 ore, vineri seara, la ora 20:55, avionul la bordul căruia s-a aflat, inițial, și vicepremierul rus Dmitri Rogozin, a aterizat la Chișinău. Atât pasagerii, cât și rudele sau prietenii care îi așteptau la aeroport s-au arătat extrem de nemulțumiți de întreaga aventură, provocată de prezența oficialului rus la bord, relatează deschide.md.

Mulți dintre pasageri nici nu au știut că în avionul cu care au zburat se afla Dmitri Rogozin. Rudele care îi așteptau au fost mai informate, din mass-media, și au avut o reacție critică în legătură cu faptul că vicepremierul rus a urcat la bordul aeronavei, ştiind prea bine că spaţiul aerian al UE îi este interzis și nici la Chişinău nu este binevenit.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ: Guvernul, OUG SECRET privind modificarea Legii pensiilor SPECIALE (presă)

"De obicei noi suferim, cine să sufere? Puteau să facă altfel. Să ajungă la un numitor comun, fără ca cineva să sufere. Politica este politică, însă suferim noi.", a mărturisit un bărbat care îşi aştepta soţia şi nepoata.

"El nu trebuia să se urce în avion cu oamenii de rând. Trebuia să se urce în alt avion.  (...)Acolo sunt copii, femei însărcinate, bătrâni, bolnavi. Politica este politică, dar el trebuia să se urce în alt avion.", a mărturisit un alt bărbat.

"De ce compania aeriană i-a permis urcarea lui la bord, dacă ştia că este pe lista neagră? De ce l-au lăsat alături de oamenii de rând?", susţine o femeie.

Citeşte şi: Sindicatele poliţiştilor, APEL către Guvern după zvonul modificării Legii pensiilor speciale: 'Îi ROG să nu facă aşa'

Opiniile pasagerilor contactați de deschide.md au fost împărțite. Unii au învinuit autoritățile din România și Moldova, alții - pe Rogozin pentru că a insistat să vină. O femeie a spus că preşedintele Igor Dodon ar face bine să ceară scuze de la pasagerii cursei.

"Trebuia să vină să-şi ceară scuze de la poporul lui. Să-i întrebe unde au stat atâtea ore şi unde pentru politica asta a lui. Dar nu să-şi ceară scuze de la Rogozin.", a mărturisit pasagera.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.