Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pasaj rutier de la ieşirea din Târgovişte, inundat în urma precipitaţiilor: Circulaţia, deviată

alerta

Pasajul rutier de la Romlux din municipiul Târgovişte a fost inundat, miercuri seara, în urma precipitaţiilor, iar circulaţia pe sub pasaj, pe DN 72 A, spre Priseaca a fost restricţionată. Apa din pasajul Romlux a ajuns la aproape o jumătate de metru, cele două guri de canalizare care deservesc pasajul în zona cea mai joasă nefăcând faţă volumului mare de apă, conform Agerpres.

Un echipaj de la Poliţia Locală Târgovişte îndrumă şoferii pe ruta ocolitoare, pe centura municipiului Târgovişte. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa informează că mai multe crăci de copaci au căzut pe DJ 702A Potocelu, comuna Ludeşti, DN 71 Glod, comuna Moroieni, şi DN 72A Gemenea, comuna Voineşti. Pompierii au intervenit pentru degajarea acestora de pe carosabil, iar circulaţia nu a fost blocată.

Din cauza precipitaţiilor abundente, două curţi din Fieni şi Ulmi au fost inundate iar pompierii acţionează cu motopompe. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de tip cod portocaliu, valabilă şi pentru judeţul Dâmboviţa, pentru intervalul 20 septembrie, ora 16,00 - 21 septembrie, ora 10,00. Fenomenele vizate sunt instabilitate atmosferică deosebit de accentuată, cantităţi de apă importante, cuprinse între 50 şi 70 l/mp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.