Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patimile lui Relu Fenechiu în pușcăriile patriei

relu fenechiu

Greii de la București se plâng de condițiile insalubre de la arestul Central, dar Relu Fenechiu le expune și povestea neromanțată a vieții în pușcărie. Închis la penitenciarul de la Iași, Relu Fenechiu s-a confesat apropiaților că și în România vezi în pușcării poveștile din filmele americane.

Relu Fenechiu s-a confesat apropiaților că a nimerit în celulă și cu deținuți homosexuali. De asemenea, Fenechiu le-a spus apropiaților că a trebuit să-și vopsească singur pereții de la toaletă, pentru că ajunseseră într-o stare de degradare avansată.

Între timp, lui Relu Fenechiu pare că i s-a schimbat norocul. Fostul ministru a fost transferat vineri la Penitenciarul Vaslui, una dintre cele mai moderne închisori din România.

În această închisoare, Relu Fenechiu are parte de condiţii, demne de un hotel. Închisoarea din Vaslui este nou construită, iar detinuţii încarceraţi dispun de dormitoare civilizate. Niciunul dintre ele nu are mai mult de patru paturi, de asemenea fiecare este dotat cu televizor, cu băi proprii, apă caldă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.