Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patriarhia inchide ochii la iconitele electorale PSD

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei, preotul Constantin Stoica, sustine ca nu a vazut si nu are cunostiinte legate de iconitele care il infatiseaza pe parintele Arsenie Boca imparite de PSD in scop electoral.

"Nu avem cunostiinte de asa ceva. Eu nu am vazut la credinciosi astfel de imagini. Nu avem cunostiinte de asa ceva", a spus purtatorul de cuvant al Patriarhiei la Realitatea TV.

El a marturisit insa ca a vazut informatiile din presa potrivit carora aceste iconite ar exista si ar avea insemnele PSD si sloganul "Victor Ponta, presedinte" inscriptionate pe ele. In plus aceste iconite PSD ar fi sfiintite, tot potrivit unei inscriptii.

"Este o campanie exagerata. Dar initiativele acestea sunt particulare si razlete si Biserica se delimiteaza de ele. Este o initiativa particulara, nu este o initiativa care sa fi avut binecuvantarea Bisericii", a explicat purtatorul de cuvant al Patriarhiei.

Mentionam ca in mod normal orice productie de obiecte de cult trebuie sa beneficieze de binecuvantarea (aprobarea) Patriarhiei sau a unui inalt prelat la Bisericii.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.