Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patriarhul Rusiei trage un semnal de alarmă: 'Trebuie să fii orb ca să nu vezi apropierea APOCALIPSEI'

www.romaniatv.net
Patriarhul Kirill

Patriarhul Kirill a lansat un avertisment dur, în contextul tensiunilor din ce în ce mai mari din întreaga lume. "Momentele oribile ale istoriei se apropie, iar oamenii care își iubesc patria trebuie să se unească în această perioadă critică a dezvoltării civilizației umane", a declarat Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse.

Kiril, patriarhul Moscovei și al întregii Rusii, Kirill, a declarat că omenirea s-a adâncit în păcate, iar sfârșitul lumii se apropie. "Toți oamenii care își iubesc patria trebuie să se unească, deoarece pășim într-o perioadă critică a dezvoltării civilizației umane. Toate aceste lucruri se văd cu ochiul liber… Trebuie să fii orb ca să nu vezi apropierea momentelor oribile ale istoriei, despre care vorbește în cartea "Apocalipsa" apostolul și evanghelistul Ioan Teologul", a spus Patriarhul Kiril, într-o predică, potrivit Romaniatv.net.

Citește și: Coreea de Sud și Japonia salută decizia lui Donald Trump. Lovitură serioasă pentru regimul de la Phenian

Patriarhul a subliniat că potrivit învățăturii creștine, apropierea și îndepărtarea sfârșitului lumii depinde de oameni.

"Astăzi păcatul nu este, pur și simplu, unul evident, chiar dacă în decursul întregii istorii oamenii au încercat să-și ascundă păcatul personal și interpersonal. Astăzi păcatul se prezintă drept cel mai atrăgător mijloc — prin cinematografie, teatru și prin alte manifestări artistice. Și arta, care are menirea de a cultiva personalitatea umană, a o îmbogăți, a o înălța spre cer, devine o povară, ce nu-i permite omenirii să se ridice»", a mai spus Patriarhul Kiril.

Citește și: În plin context internațional EXPLOZIV, Vladimir Putin a ORDONAT: Vrea cele mai moderne arme

El a precizat că nu are în vedere toată arta, ci acea parte a ei, care, în ultimii ani, își arogă drepturi deosebite, vrând să-i transmită poporului ispite și păcate, să ducă oamenii în eroare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.