Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patronul EVZ 'traduce' participarea lui Iohannis la proteste: I-a picat mănușă povestea cu grațierea

dan andronic

Jurnalistul Dan Andronic scrie, într-un articol postat pe site-ul EVZ.ro, că prin ieșirea în stradă, alături de protestatari, președintele Klaus Iohannis forțează suspendarea. De asemenea, acesta precizează că adevărata miză a participării șefului statului la mitingul de duminică este aceea de a câștiga un nou electorat care să îi poată asigura un nou mandat la Palatul Cotroceni.

Andronic mai arată că Iohannis este „disperat de scăderea din sondaje” și că această atitudine este singura lui șansă de a reveni în prim-planul politicii.

"Pentru cei care nu înțeleg ce se întâmplă cu adevărat: Klaus Iohannis forțează suspendarea!

ȘOC în fotbalul românesc: Fost căpitan al lui Dinamo, ridicat de poliţişti pentru TRAFIC DE DROGURI

E primul președinte care participă la un miting neautorizat împotriva unui partid politic. Dă cu bățul pe gard la sediul PSD ca să-i scoată din sărite.

A plecat în urmărirea unui nou electorat, fiind disperat de scăderea din sondaje. Cu o alianță PSD-ALDE care va rezista 4 ani, cu un PNL fără cap și fără coadă, slab și incapabil să atragă suport popular, Klaus Iohannis a fost nevoit să ia jocul pe mâna lui. Ajutat de Sistem, nu am nici o îndoială, dar cărui om politic i se poate reproșa că se folosește de o asemenea oportunitate?

Tolotan, dezvăluiri ȘOCANTE: Bolnavi psihic, legați cu chingi de tir de paturile de spital / FOTO

Traian Băsescu a avut noroc cu două suspendări, Klaus Iohannis va reuși măcar una? Cred că este singura lui șansă de a reveni în prim-planul politicii. Traian Băsescu, liderul natural al Opoziției, nu dă semne că ar mai fi interesat de un asemenea rol, așa că Iohannis a preluat natural rolul. Pleacă de la o minoritate, radicală, zgomotoasă, determinată și speră să ajungă la o majoritate tăcută.

Adevărul este că i-a picat mănușă povestea cu grațierea.

Reacția PSD poate fi suspendarea și adoptarea modificărilor la Codurile Penale și grațierea sau retragerea. Pot spune că aceasta este o situație în care pierde în ambele variante.

E un meci interesant. Merită urmărit!", a scris Dan Andronic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.