Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patronul Hexi Pharma a MURIT

tolo.ro
dan alexandru condrea

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit, anunță televiziunile de știri. Se pare că el ar fi fost ucis într-un accident auto în județul Ilfov. Conform primelor informații, accidentul a avut loc în zona Buftea. Televiziunile informează că persoana din mașină are fața desfigurată, neputând fi identificată. Însă, conform actelor găsite în mașină, ar fi vorba despre Dan Condrea. De altfel, autoturismul este imprimat cu sigla firmei Hexi Pharma. Soția lui Condrea l-a identificat după îmbrăcăminte.

Citește și: Noi reguli pentru înmormântări. Amenzi uriașe pentru cine nu le respectă

Dan Condrea era implicat în scandalul dezinfectanţilor din spitale.

Afacerea Hexi Pharma a început pe cheltuiala Spitalului Universitar. Firma a functionat mai bine de 10 ani într-un spaţiu primit gratuit în incinta farmaciei spitalului.

Înainte de a deveni Hexi Pharma, societatea s-a numit Universitar Farma şi a fost înfiinţată de tatăl lui Dan Alexandru Condrea, farmacist şef la Spitalul Universitar. Între 1994 şi 2005, perioada în care Sorin Oprescu conducea spitalul, Universitar Farma a primit un spaţiu pentru activitatea de producere de medicamente. Spitalul plătea facturile pentru utilităţi şi acoperea 20% din cheltuielile de producţie. Spitalul a primit de la Universitar Farma 20 la sută din profit. După 2005, firma s-a transformat în Hexi Pharma şi a fost preluată de fiul lui Virgil Condrea. De atunci au început să curgă şi contractele cu spitale din toata ţara.

Citește și: Punctul G există, însă nu toate femeile îl au. CUM afli dacă îl ai

Aproape 300 de unităţi sanitare au primit dezinfectanţii Hexi Pharma. Nimic nu părea să strice afacerea, până la dezvăluirile despre antisepticii diluaţi.

Au ieşit apoi la lumina contracte prin atribuire directă, acuzaţii despre licitaţii trucate şi umflarea profitului cu ajutorul firmelor off-shore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.