Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru afgani şi doi vietnamezi, găsiţi ascunşi într-un microbuz la vama Petea

www.panorama.com.al
refugiati imigranti

Patru cetăţeni afgani şi doi vietnamezi au fost găsiţi ascunşi într-un microbuz condus de un ucrainean care intenţiona să iasă din ţară prin vama Petea, reiese dintr-un comunicat de presă transmis marţi de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei. Conform acestuia, pe sensul de ieşire din ţară s-a prezentat un ucrainean de 23 de ani, care conducea un microbuz marca Mercedes Benz, înmatriculat în Ucraina, împreună cu el fiind un alt ucrainean de 24 de ani.

"Cu ocazia formalităţilor pentru ieşirea din România, poliţiştii de frontieră au descoperit în partea din spate a microbuzului, ascunse într-un spaţiu special amenajat, şase persoane de sex masculin. În urma verificărilor s-a constatat că cei în cauză sunt patru cetăţeni afgani şi doi vietnamezi, cu vârste cuprinse între 20 şi 55 de ani. Cetăţenii ucraineni, care au intrat legal în ţară, au declarat că au fost rugaţi să transporte o piesă de schimb aflată în maşină şi nu ştiau de prezenţa celor şase persoane ascunse în microbuz", a precizat sursa citată, conform Agerpres.

Cetăţenii afgani şi vietnamezi sunt cercetaţi pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat, iar cei doi ucraineni pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi, instanţa emiţând pe numele celor doi mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.