Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru bărbaţi, reţinuţi de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri de risc

gratii

Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Dâmboviţa  au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Sora Radu-Theodor-Lucian, Pletescu Claudiu-Mihai, Guță Robert-Georgian și Manolescu Radu-Emilian, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc fără drept pentru consum propriu, potrivit unui comunicat al DIICOT.

Imagini - versiunea pentru download

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada iulie- septembrie 2017, în baza aceleași rezoluții infracționale, inculpaţii au comercializat cannabis și pastile XTC mai multor consumatori de pe raza municipiilor Târgovişte şi Bucureşti.

La data de 07.11.2017  procurorii  DIICOT – Biroul Teritorial Dâmboviţa împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița au efectuat 7 percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Târgovişte şi Bucureşti,  ocazie cu care a fost găsite şi ridicate cantitatea de 20 de grame de cannabis, 4 grindere,18 semințe, 1 cântar electronic de precizie, 4 recipiente cu resturi vegetale, 8 resturi de „joint”, mai multe folii de staniol cu urme vegetale și plicuri autosigilante, 8 telefoane mobile, 140 de euro, 100 de franci elvețieni, 10 lire și 350 de lei.

La data de 08.11.2017 Tribunalul Dâmboviţa a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile.

La acţiune au participat ofiţeri de poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești şi Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, precum și jandarmi.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Citeşte şi: Lovitură GREA dată de modificarea Codului Fiscal: Zeci de mii de firme NU pot să majoreze salariile .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.